Tips & Tricks: 3+1 συμβουλές ομορφιάς που ίσως να μην έχετε ξανακούσει

Πολλές φορές –ακόμα και από εμάς, δεν βγάζουμε την «ουρά» μας απ’ έξω- θα ακούσετε πως το μακιγιάζ ή τα μαλλιά σας θα πρέπει να τα κάνετε με ένα συγκεκριμένο τρόπο. Η αλήθεια είναι πως αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί οι τάσεις μας κάνουν να θεωρούμε «σωστό» το εκάστοτε trend ή επειδή έχουμε απλά συνηθίσει να ακολουθούμε τον τρόπο που μάθαμε όλοι από όταν πρωτοξεκινήσαμε να πειραματιζόμαστε με τον χώρο της ομορφιάς. Αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα πως είναι ο μόνος τρόπος που μπορείτε να πετύχετε ένα κολακευτικό αποτέλεσμα. Για να είμαστε ειλικρινείς, μερικές φορές, ο πιο ανορθόδοξος τρόπος είναι αυτός που θα σας χαρίσει το τέλειο look! Τα τέσσερα tips & tricks που θα διαβάσετε παρακάτω είναι weird, αλλά πιστέψτε μας λειτουργούν.

Ντους μετά το μακιγιάζ;

Splash News
Splash News

H “φυσιολογική” σειρά θέλει το ντους να προηγείται του μακιγιάζ, τι θα λέγατε όμως αν δοκιμάζατε το αντίστροφο; Ξέρουμε ότι ακούγεται περίεργο, αλλά οι υδρατμοί που δημιουργούνται όταν κάνετε ένα ζεστό μπάνιο είναι ιδανικοί για να δέσουν μεταξύ τους τα προϊόντα που έχετε απλώσει στην επιδερμίδα σας, ενώ αποτελούν και τέλειο φινίρισμα για το smokey μακιγιάζ σας καθώς θα κάνει τις σκιές να λιώσουν ελάχιστα, χαρίζοντάς σας βλέμμα υγρό και sexy.

Πινέλα και στα μαλλιά

λεπτά μαλλιά
Splash News / Ideal Image

Για μαλλιά με ζωντάνια και όγκο ανάμεσα στα λουσίματα το ξηρό σαμπουάν είναι η ιδανική λύση. Για να εκμεταλλευτείτε την χρήση του στο έπακρο, αφού το εφαρμόσετε στα μαλλιά, δοκιμάστε να κάνετε ένα απαλό μασάζ στις ρίζες με ένα πινέλο τύπου kabuki ώστε να πετύχετε καλύτερη απορρόφηση του προϊόντος και πιο ανασηκωμένες ρίζες, άρα και περισσότερο όγκο και κίνηση.

Αλλαγή σειράς

Getty Images
Getty Images

Οι περισσότερες γυναίκες εφαρμόζουν το concealer μετά το foundation, καταλήγοντας συχνά είτε με δυσχρωμίες είτε με τα γνωστά λευκά μισοφέγγαρα κάτω από τα μάτια, λόγω κακού blending. Προτείνουμε λοιπόν να δοκιμάσετε την αντίστροφη σειρά, καθώς είναι πιο εύκολο να καλύψετε πρώτα μαύρους κύκλους και σακούλες και στη συνέχεια να δημιουργήσετε ομοιομορφία σε όλο το πρόσωπο με το foundation – προσοχή βέβαια να μην «κουνήσετε» το concealer!

Στρώσεις

eyelashes, mascara, vlefarides, homepage image
Αν κάθε φορά που προσπαθείτε να αφαιρέσετε την αδιάβροχη μάσκαρα σας μένουν και μερικές βλεφαρίδες στο χέρι, δοκιμάστε να απλώνετε πρώτα μια στρώση από κανονική μάσκαρα και στη συνέχεια την αδιάβροχη. Θα μας θυμηθείτε.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα