Tiffany Smith: Η ηθοποιός που μοιάζει απίστευτα με την Meghan Markle την υποδύθηκε σε ταινία
instagram @tiffany_smith

Πέρασε ένας χρόνος περίπου από τότε που προβλήθηκε για πρώτη φορά η ταινία του Lifetime«Harry & Meghan: A Royal Romance». Πρόσφατα, προβλήθηκε και η συνέχεια της πρώτης ταινίας «Harry & Meghan: Becoming Royal», στο οποίο διαδραματίζεται η ζωή του ζευγαριού μετά τον γάμο τους.

Η ηθοποιός, Tiffany Smith υποδύεται την Meghan Markle και η ομοιότητα τους είναι απίστευτη. Πολλοί άνθρωποι την περνούσαν συχνά για την δούκισσα του Sussex προτού αναλάβει τον ρόλο.

Πρόσφατα, η Smith έδωσε συνέντευξη στο Glamour και μίλησε για την εμπειρία της ως «δούκισσα του Sussex». Μάλιστα, αποκάλυψε ότι ασυνείδητα και έξω από το πλατό συμπεριφερόταν σαν δούκισσα, επειδή το είχε συνηθίσει λόγω της ταινίας. Η Smith είπε ότι «πέρασα υπέροχα και ήταν μια εμπειρία που μου άλλαξε την ζωή. Παρακολούθησα τα βίντεο του εαυτού μου στην πρεμιέρα του Shazam!  και σκεφτόμουν ότι ακόμη κάνω πράγματα σαν την Meghan Markle». Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της κοντά.

Παρόλα αυτά ακόμη η Smith δεν μπορεί να ξεφύγει τελείως από το Meghan effect καθώς όπως ανέφερε «έκανα τόση μεγάλη έρευνα στο instagram και το facebook  που συνεχίζουν να μου προτείνουν να ακολουθήσω λογαριασμούς της βασιλικής οικογένειας».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα