Τι τρώνε κάθε μέρα οι celebrities; Οι τροφές που δεν λείπουν από τη διατροφή τους

Αν έχετε ακολουθήσει έστω και μια φορά μια δίαιτα, σίγουρα θα έχετε αναρωτηθεί τι τρώνε κάθε μέρα οι celebrities και καταφέρνουν να έχουν πάντα μια όμορφη σιλουέτα. Σύμφωνα με το αμερικάνικο Women’s Health, οι stars ακολουθούν διαφορετικά προγράμματα διατροφής αλλά όλες έχουν κάποιες τροφές που δεν βγάζουν ποτέ από το καθημερινό μενού τους ακριβώς γιατί τους βοηθούν να χάσουν κιλά και να είναι χορτάτες όλη μέρα.

1.Meghan Markle

Getty Images

To αγαπημένο σνακ της δούκισσας του Sussex, Μeghan Markle, είναι το τοστ ολικής άλεσης με αβοκάντο, λίγο αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Κάποια πρωινά επιλέγει να πίνει μια κούπα λεμονάδα και ζεστό νερό, λατρεύει την βρώμη σερβιρισμένη με μπανάνα και σιρόπι, ενώ για μεσημεριανό προτιμάει τις μακαρονοσαλάτες. Τα απογεύματα επιλέγει να πίνει φυσικούς χυμούς πλούσιους σε θρεπτικές ίνες και πιο σπάνια πίνει ένα ποτήρι κόκκινο κρασί.

2.Khloe Kardashian

H Khloe Kardashian μπορεί να διαφημίζει διάφορα προϊόντα αδυνατίσματος, αλλά η ίδια προτιμά να τρώει χωρίς να στερεί στον εαυτό της αγαπημένες της λιχουδιές. Μάλιστα, αποφεύγει να ζυγιστεί, γιατί δεν θέλει να αποκτήσει εμμονή με τα κιλά. Η Khloe έχει δηλώσει πως “αγαπάω το φαγητό. Λόγω της αρμένικης καταγωγής μας δεν μαγειρεύουμε μικρά γεύματα. Αγαπάω την μαγειρική και μου αρέσει να πίνω  κρασί, είμαι πιο ώριμη τώρα”.

3.Chrissy Teigen

chrissy teigen, eating, food, fair, diaita

To μοντέλο Chrissy Teigen όπως έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις της στο παρελθόν είναι λάτρης του φαγητού. Τα αγαπημένα της πιάτα είναι τα σπιτικά λαζάνια, μακαρανόδα pesto και σοταρισμένες γαρίδες. Θεωρεί πολύ σημαντικό να τρώμε σπιτικό φαγητό μαγειρεμένο με αγνά υλικά. Η Teigen παραδέχεται οτι παίρνει εύκολα κιλά για αυτό προσέχει την διατροφή της. Έτσι, επιλέγει να ασκείται και να καταναλώνει αρκετές πρωτεΐνες για να διατηρήσει την όμορφη σιλουέτα της.

4.Heidi Klum

Για την Heidi Klum το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας είναι το πρωινό. Για αυτό τον λόγο προσέχει να περιλαμβάνει στο πρωινό της λαχανικά και πολλά φρούτα, ώστε ο οργανισμός της να παίρνει την κατάλληλη ποσότητα βιταμινών και θρεπτικών συστατικών. Πιστεύει πως με ένα πλούσιο πρωινό έχεις ενέργεια όλη μέρα για αυτό κάθε πρωί η ίδια και τα παιδιά της φτιάχνουν smoothies.

5.Jessica Alba

jessica alba

H Jessica Αlba ακουλουθεί μια ισορροπημένη διατροφή που περιλαμβάνει όχι μόνο τροφές πλούσιες σε θρεπτικές ουσίες αλλά και νόστιμα σνακ.Έτσι, επιλέγει αλμυρά σνακ, όπως ξηρούς καρπούς, ξερά φύκια ή κράκερ ρυζιού. Όταν λιγουρεύεται κάτι γλυκό προτιμάει φρούτα που περιέχουν φυσικά σάκχαρα όπως τις φράουλες ή τα κεράσια.

 

Ακολουθήστε το InStyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα