Φωτογραφήσεις γάμων με φόντο τις ωραιότερες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες

Κάθε φέτος και καλύτερα. Νέες φρέσκιες παρουσίες, όμορφα ζευγάρια με πολλές απαιτήσεις. Η φωτογράφηση γάμου δεν έχει τίποτε που να θυμίζει την παλιά κλασική φωτογραφία έξω από την εκκλησία.

Περάσαμε από το next day shooting στην επόμενη φάση και πλέον οι φωτογράφοι ακολουθούν το ζευγάρι στο ταξίδι του μέλιτος. Είναι πάνω από επτά στα δέκα ζευγάρια που θα θελήσουν να ξαναντυθούν για μια φωτογράφιση κάποια άλλη μέρα χωρίς την πίεση του χρόνου. Όχι μόνο για το κάτι διαφορετικό, άλλα και για να «γλυτώσουν» τους καλεσμένους τους από την βαρετή αναμονή κατά τη διάρκεια της δεξίωσης. Τώρα μερικά από αυτά θα επιλέξουν να φύγουν στην Ευρώπη παρέα με το φωτογράφο τους.

Όχι φυσικά για όλες τις μέρες αλλά για λίγες ώρες φωτογράφισης. Το κέντρο των πόλεων μιας Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας έχει αστείρευτο ενδιαφέρον τόσο για φωτογραφίες όσο και για βιντεοσκόπηση ενός υπέροχου κλιπ. Έτσι κάθε χρόνο δίνονται πολλές τέτοιες δυνατότητες στα ζευγάρια να αποκτήσουν ένα άρωμα Ευρώπης στην φωτογράφηση του γάμου τους και να εντυπωσιάσουν με τις φωτογραφίες και το βίντεο κλιπ τους.

Όπως κάθε τι άλλο, έτσι και η φωτογράφηση γάμου εξελίσσεται με πολύ φαντασία και φρέσκες πρωτοποριακές ιδέες.

Φωτογραφίες: Πάνος Ρεκουνιώτης

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα