Τι σημαίνει το χρώμα που επιλέγετε να βάφετε τα νύχια σας ξανά και ξανά;

Τα περιποιημένα, βαμμένα νύχια είναι σχεδόν σαν ένα καλό αξεσουάρ – ολοκληρώνει την εικόνα μας. Συχνά πειραματιζόμαστε με το μανικιούρ μας, αλλάζοντας χρώμα και σχήμα, ανάλογα με τη διάθεσή μας, αλλά όλες έχουμε ένα signature χρώμα βερνικιού που επιστρέφουμε πάντα και επιλέγουμε ξανά και ξανά. Κόκκινο, μπορντό, μαύρο, όλα τα βερνίκια αποκαλύπτουν κάτι για εκείνη που τα επιλέγει, οπότε συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε τι σημαίνει το δικό σας χρώμα μανικιούρ.

Τι σημαίνει το χρώμα που επιλέγετε να βάφετε τα νύχια σας ξανά και ξανά;

Μπλε

Το μπλε δεν είναι ασυνήθιστο αλλά δεν είναι και κλασικό. Αν το επιλέγετε ξανά και ξανά σημαίνει πως είστε ελεύθερο πνεύμα και δημιουργική. Σας αρέσει η περιπέτεια αλλά αγαπάτε και τη δύναμη της συνήθειας.

Dior Vernis, απόχρωση Blop

Μπορντό

Είναι το πιο sexy χρώμα και αν το επιλέγετε συνέχεια σημαίνει πως έχετε φλογερό ταπεραμέντο. Αν μάλιστα το συνδυάζετε με ασορτί χρώμα χειλιών τότε δεν διστάζετε να τραβήξετε τα βλέμματα όλων πάνω σας.

 Γκρι

Είναι κομψό και «ήσυχο» αλλά έξω από τα πολύ συνηθισμένα. Αν είναι το χρώμα της επιλογής σας σημαίνει πως είστε διαλλακτική σαν χαρακτήρας, ήρεμη και σας αρέσουν τα ιδιαίτερα looks.

YSL, La Laque Couture, απόχρωση N°39 Beige Gallery

Κόκκινο

Είναι το πιο κλασικό χρώμα και σημαίνει πως είστε εξίσου κλασική. Επίσης σημαίνει ότι σας αρέσει να έχετε τον έλεγχο και είστε άνθρωπος του προγράμματος.

OPI, Infinite Shine, απόχρωση Relentless Ruby

Λευκό

Τα λευκά νύχια είναι minimal και αριστοκρατικά. Αν το επιλέγετε συχνά σημαίνει πως είστε ένας ήρεμος, πνευματώδης χαρακτήρας που δεν συμπαθεί τις εντάσεις.

Μαύρο

Είναι έντονο και κάνει statement. Αν το επιλέγετε συχνά σημαίνει πως έχετε μια dark πλευρά που ψάχνει τρόπο έκφρασης. Είστε δημιουργική και έχετε το δικό σας, ξεχωριστό στιλ.

Essie, Gel Couture, απόχρωση Hang Up The Heels

Nude

Το nude είναι καθαρό, ασφαλές και πηγαίνει με όλα. Αν είναι το χρώμα σας σημαίνει πως είστε πρακτική και μετρημένη. Δεν σας αρέσουν οι εκπλήξεις και προτιμάτε την τάξη και το πρόγραμμα.

Ροζ

Το πλέον κοριτσίστικο χρώμα που σημαίνει πως είστε ρομαντική και πολύ θηλυκή. Είναι μια χαρούμενη απόχρωση που ταιριάζει στον χαρούμενο χαρακτήρα σας.

Sephora Collection, Color Hit, απόχρωση Will you be mine?

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα