Τι μυστικά ομορφιάς έμαθε η Kaia Gerber από την Cindy Crawford;
Getty Images

Όταν μητέρα σου είναι ένα από τα legendary supermodels της δεκαετίας του 1990, τo σίγουρο είναι πως θα έχεις (εκτός από το ιδανικό DNA) μάθει απίστευτα tips, tricks και μυστικά ομορφιάς. Η 17χρονη Kaia Gerber είναι μία από αυτές τις τυχερές.

«Ακόμη θυμάμαι την σκηνή από όταν ήμουν μικρή και ζητούσα από τη μαμά μου να μου κάνει μακιγιάζ. Μου φορούσε τα φορέματά της που μου έκαναν τεράστια και μετά μου έκανε το μακιγιάζ και τα μαλλιά μου. Ακόμη και σήμερα, όταν κάνω makeup μου έρχονται στο μυαλό αυτές οι εικόνες και χρησιμοποιώ κάποια tricks που μου έκανε η μαμά μου όταν ήμουν τεσσάρων. Η συμβουλή της ήταν πάντα να είμαι απλή. Το να την βλέπω στην καθημερινότητά μου να κάνει αυτές τις επιλογές και να αναδεικνύει την φυσική ομορφιά της με βοήθησε να μην το παρακάνω», αποκάλυψε η Kaia, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «Νομίζω ότι έμαθε τόσα πολλά πράγματα για το μακιγιάζ της από την δουλειά και εγώ το ίδιο. Κάθε φορά που ένας makeup artist κάνει το μακιγιάζ μου προσπαθώ να μελετώ τι είναι αυτό που κάνει στο πρόσωπό μου. Παλιότερα έκλεβα τα προϊόντα της μαμάς μου αλλά τώρα έχω τα δικά μου. Αν και πολλές φορές ακόμη δανείζομαι τα δικά της… Με ρωτάει πού μπορεί να είναι κάποιο προϊόν που ψάχνει και της λέω πως δεν έχω ιδέα!».

Splash News / Ideal Image
Splash News / Ideal Image

Όσον αφορά στη φροντίδα της επιδερμίδας της; «Το πρωί πλένω το πρόσωπό μου και φοράω αντηλιακή. Έχει ήλιο εδώ που μένω οπότε πρέπει πάντα να φοράω SPF. Το βράδυ θα καθαρίσω και πάλι το πρόσωπό μου αλλά δεν θα φορέσω ενυδατική παρά μόνο αν με τραβάει η επιδερμίδα μου. Δεν μου αρέσει να κάνω και πολλά πράγματα με την επιδερμίδα μου γιατί πιστεύω ότι όσο περισσότερο την αφήνω στην ησυχία της τόσο καλύτερα είναι!», εξήγησε και εμείς θα έρθουμε να συμφωνήσουμε μαζί της.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα