Τι φόρεσε πάλι η Anna Dello Russo και μας εξέπληξε;

Είναι Ιταλίδα, πράγμα που σημαίνει ότι έχει το στιλ και τη μόδα στο αίμα της, είναι fashionista και είναι και editor σε ένα από τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας του κόσμου. Ο λόγος για την Anna Dello Russo η οποία στα 52 της χρόνια έχει κερδίσει μια θέση στη λίστα με τους πιο διάσημους και ταυτόχρονα σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο της μόδας.

Αυτό βέβαια που τη διακρίνει και είναι συνήθως και το στοιχείο για το οποίο προκαλεί σχόλια, είναι το ντύσιμό της. Επιλέγει γνωστούς Οίκους και δημιουργούς ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα ξεχωριστά αξεσουάρ.

Αυτές τις μέρες στο Παρίσι λαμβάνει χώρα η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής, αμέσως μετά από αυτή με τα ανδρικά ρούχα, και η Anna Dello Russo δε θα μπορούσε να λείπει. Τώρα εντύπωση μας έκαναν τα παλτό που επέλεξε η fashionista τα οποία κάποιες φορές ήταν σχεδόν σουρεαλιστικά. Βέβαια αν το καλοσκεφτούμε, το περιμέναμε μιας και στο Παρίσι αυτή την περίοδο οι θερμοκρασίες είναι αρκετά χαμηλές, οπότε το πανωφόρι ήταν αυτό που θα χρειαζόταν σίγουρα πηγαίνοντας εκεί. Για να μην «κρύψει» λοιπόν τα ωραιότερα outfits κάτω από αυτό, φρόνισε να το μετατρέψει σε κεντρικό κομμάτι της εμφάνισής της.

Το πρώτο look της ήταν με μία εντυπωσιακή γούνα. Δε γνωρίζουμε αν ήταν οικολογική ή όχι, πάντως τη συνδύασε με σουέντ μπότες με κορδόνια και όπως βλέπετε οι αποχρώσεις στο σύνολο ήταν γήινες.

Το δεύτερο ήταν πιο sporty, καθώς επέλεξε ένα ογκώδες παλτό με ζωγραφισμένα cartoons, που μας θύμισε κάπως το παλτό-πάπλωμα του Margiela για την H&M, το οποίο, αν και σε Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής, δε δίστασε να το συνδυάσει με sneakers. To Lanvin καπέλο με τα φτερά ήταν το statement αξεσουάρ που σχεδόν πέρασε απαρατήρητο μπροστά στο πανωφόρι της.

Η τρίτη εμφάνισή της περιλάμβανε για ακόμα μία φορά το ίδιο καπέλο αλλά το παλτό της ήταν tweed και πολύ θηλυκό, καθώς ήταν μεσάτο και κολάκευε ιδιαίτερα τη γυμνασμένη της σιλουέτα.

Τέλος λατρέψαμε το printed παλτό με τα λουλούδια, με το οποίο φωτογραφήθηκε και που πολύ σωστά συνδύασε με μαύρα παπούτσια και αξεσουάρ, αν και για τη συγκεκριμένη κυρία και κάτι πιο extreme δε θα μας έκανε καμία εντύπωση.

Διαβάστε ακόμα:

Η Georgia May Jagger είναι το νέο κορίτσι της Cara Delevingne

Μπέτυ Μπαζιάνα: Η νέα Πρώτη Κυρία μπορεί να ντυθεί με κομμάτια που κοστίζουν λιγότερο από 100 ευρώ

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα