Τι φόρεσε η Έλενα Παπαρίζου στη Eurovision;

H Έλενα Παπαρίζου είναι μία από τις πιο αγαπημένες τραγουδίστριες του ελληνικού κοινού. Δεν είναι μόνο πολύ ταλαντούχα, αλλά μας χάρισε πριν από 10 χρόνια και την πρωτιά στον διαγωνισμό της Eurovision και έτσι κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά όλων.

Χθες το βράδυ, ήταν αυτή που ανακοίνωσε τη βαθμολογία της ελληνικής πλευράς και εμφανίστηκε στις οθόνες μας και πάλι χαμογελαστή και φυσικά πολύ όμορφη. Η Έλενα λοιπόν για χθες το βράδυ επέλεξε ένα κοντό φόρεμα γιατί μπορεί να μην τα βλέπαμε στις οθόνες μας, αλλά έχει τα πιο καλλίγραμμα πόδια, το οποίο είχε αποκαλυπτική διαφάνεια στο μπούστο και στα μανίκια ενώ στο κάτω μέρος του είχε τελείωμα δαντέλας. Μάλιστα ήταν διακοσμημένο με -κυριολεκτικά- λαμπερά στοιχεία που έκαναν την εμφάνισή της ακόμα πιο εντυπωσιακή. Το φόρεμά της σχεδίασαν οι ταλαντούχοι Mi-Ro ενώ η τραγουδίστρια το συνδύασε με διακριτικά δαχτυλίδια και πολύ χαλαρές, ατημέλητες μπούκλες.

Διαβάστε ακόμα:

Η Vanessa Hudgens με Asos

10 λόγοι για να αγοράσετε το νέο InStyle που κυκλοφορεί στις 26 Μαΐου

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Σας περιμένουμε στις 14 Ιουνίου στο πρώτο #PeopleRun! Το περιοδικό People έχει γενέθλια και το γιορτάζει. Τρέχουμε 5Κ & 1Κ, διασκεδάζουμε, απολαμβάνουμε λιχουδιές! Δηλώστε εδώ συμμετοχή. 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα