Tι φόρεσε η Amal Alamuddin στο πάρτι του γάμου;

Η Amal Alamuddin είναι το νέο fashion icon που αγαπάμε. Η αλήθεια είναι πως είχαμε διαπιστώσει τη φινέτσα και το μοναδικό της στιλ πριν από τον γάμο της με τον George Clooney, αλλά αυτές τις μέρες που βρέθηκε στο «στόχαστρο» μας ενθουσίασε ακόμα περισσότερο με τις ενδυματολογικές της επιλογές.

Οι φωτογραφίες λοιπόν τόσο από την τελετή του γάμου, όσο και από το πάρτι μετά από αυτή κυκλοφόρησαν στο περιοδικό People, και φυσικά για ακόμα μία φορά η όμορφη Amal κέρδισε το παιχνίδι των εντυπώσεων με το νυφικό αλλά και το φόρεμα που επέλεξε για να υποδεχτεί τους προσκεκλημένους της. Για το νυφικό σας έχουμε μεταφέρει όλες τις λεπτομέρειες, οπότε μένει να μιλήσουμε για το υπέροχο cocktail φόρεμα που είδαμε μετά την τελετή. Πρόκειται για ένα κομμάτι που ανήκει στη συλλογή του Oscar de la Renta για την άνοιξη του 2015. Είναι διακοσμημένο με κρόσσια και σε συνδυασμό με το ότι η γραμμή του είναι boxy, μας παραπέμπει στα 1920s και στην θρυλική ταινία The great Gatsby. 

Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε κουραστικοί, δεν έχουμε παρά να συμπληρώσουμε για ακόμα μία φορά, πως η κυρία Clooney ήταν απλά εκθαμβωτική.

Διαβάστε ακόμα:

Fashion meets beauty: Διαλέξαμε φορέματα και χτενίσματα για κάθε περίσταση

Fashion απορία: «Τι πρέπει να προσέξω για να φορέσω σωστά το καλσόν μου;»

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα