Τι φόρεσαν οι Βίκυ Καγιά και Φαίη Σκορδά στα χθεσινά εγκαίνια της boutique της Nespresso;

Χθες το βράδυ η εταιρεία Nespresso διοργάνωσε ένα πάρτι για τα εγκαίνια της νέας boutique της. Όλοι όσοι αγαπούν τον καφέ της εταιρείας θα έχουν πλέον πρόσβαση στα προϊόντα της σε ακόμα ένα σημείο στο κέντρο, καθώς το νέο κατάστημα βρίσκεται και αυτό στο Κολωνάκι. Από το event δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι λαμπεροί προσκεκλημένοι, οι οποίοι έδωσαν το παρών και φωτογραφήθηκαν ευδιάθετοι.

Ανάμεσα στα γνωστά ονόματα που είδαμε ήταν η Βίκυ Καγιά αλλά και η Φαίη Σκορδά που κοσμεί μάλιστα και το εξώφυλλο του νέου InStyle για τον Οκτώβριο.

Το πρώην μοντέλο και επιχειρηματίας που είναι γνωστή για το chic και ανεπιτήδευτο στιλ της επέλεξε μία δερμάτινη, κοντή φούστα American Apparel την οποία συνδύασε με t-shirt με διακριτικό κέντημα στους ώμους από την εταιρεία Maje. Το look ολοκληρώθηκε με μπαλαρίνες Alaïa ενώ το μοναδικό αξεσουάρ που επέλεξε για να στολίσει το σύνολό της ήταν ένα cuff Saint Laurent Paris. 

Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν πολύ classy επιλέγοντας ένα κοστούμι και λευκό t-shirt της εταιρείας BSB. Μας άρεσε ιδιαίτερα το γεγονός ότι επέλεξε λεοπάρ lace up γόβες Jeffrey Cambell γιατί το animal print έκανε το σύνολό της πολύ πιο ενδιαφέρον.

Διαβάστε ακόμα:

Fashion meets beauty: Συνδυάσαμε τα πιο chic μαύρα φορέματα με τα πιο φλογερά κόκκινα κραγιόν

Paris Fashion Week: Δείτε τη νέα συλλογή του Balenciaga

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα