Τι φόρεσαν η Angelina Jolie και η Elle Fanning στην παγκόσμια πρεμιέρα του Maleficent;

H Angelina Jolie και η Elle Fanning με αφορμή τις πρεμιέρες της νέας ταινίας στην οποία συμπρωταγωνιστούν, με τίτλο Maleficent, έχουν εντυπωσιάσει με τις στιλιστικές επιλογές τους οι οποίες βρίσκονται πάντα σε αρμονία με το παραμυθένιο πνεύμα της ταινίας. Για την παγκόσμια προβολή του φιλμ στο Hollywood  οι δύο σταρ δεν απογοήτευσαν για ακόμα μια φορά επιλέγοντας εντυπωσιακές δημιουργίες. Αυτά όμως που έκλεψαν την παράσταση αυτή την φορά ήταν τα αξεσουάρ τους. Η Jolie προτίμησε custom made arm bracelets και σκουλαρίκια της Stella MCartney σε punk rock ύφος -απόλυτα ταιριαστά με τον χαρακτήρα της κακιάς μάγισσας που ερμηνεύει στην ταινία- ενώ η Fanning ως άλλη Πριγκίπισσα Aurora επέλεξε πιο κλασικά hair accessories και τσόκερ, που συμπλήρωναν ιδανικά τo ρομαντικό loοk της.

Η αλήθεια είναι ότι αν και δεν είμαστε σίγουρες για την Atelier Versace τουαλέτα της συντρόφου του Brad Pitt  -η οποία θύμιζε κάτι από σακούλα σκουπιδιών- χαιρόμαστε που αποφάσισε να διακοσμήσει αυτή της την εμφάνιση με rock αξεσουάρ που συμβάδιζαν απόλυτα με τον ασυμβίβαστο χαρακτήρα της.

elle fanning, maleficent, aksesouar

Από την άλλη η 16χρονη Fanning ενσάρκωνε υποδειγματικά την Ωραία Κοιμωμένη, με λιλά δημιουργία του Elie Saab την οποία είχε συδυάσει με κολιέ και βραχιόλια από τον Οίκο κοσμημάτων Neil Lane και hairpiece από τον Οίκο Carolina Herrera.

Διαβάστε ακόμα:

Weekend buys: Επιλέξαμε όλα αυτά που θα χρειαστείτε για ένα fun σαββατοκύριακο

 Μi-Ro Pre-Fall 2014: Δείτε ποιοι έδωσαν το παρών στο λαμπερό show

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα