Τι φόρεσαν οι celebrities που βρέθηκαν στο fashion show του Tsakiris Mallas

Mια αναπάντεχη, ξεχωριστή βραδιά απολαύσαμε χθες στο Ίδρυμα Μείζωνος Ελληνισμού, στο Κτήριο 56 της οδού Πειραιώς. Η εταιρία Tsakiris Mallas, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία υποδημάτων που αριθμεί δεκάδες καταστήματα τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, παρουσίασε τη συλλογή Fall/Winter 2014-15 με ένα μοναδικό fashion show.

Ένας ιδιαίτερος industrial χώρος διαμορφώθηκε για πρώτη φορά σε εναλλακτικό catwalk για να φιλοξενήσει τη χειμερινή συλλογή Tsakiris Mallas. Η ειδική υπερυψωμένη κατασκευή άφηνε να φανεί μόνο το πιο θηλυκό κομμάτι της γυναικείας σιλουέτας, ο ποδόγυρος, δίνοντας έτσι έμφαση στις δημιουργίες του brand: statement μπότες πάνω από το γόνατο, εκλεπτυσμένες γόβες σε έντονα χρώματα ή animal print και αισθησιακά μποτίνια παρέλασαν σε μια πασαρέλα διαφορετική απ’ ότι έχουμε συνηθίσει. Τα παπούτσια, απόλυτο αξεσουάρ-φετίχ του γυναικείου φύλου, είχαν τη θέση που τους αξίζει: αυτή του βασικού πρωταγωνιστή.

Με τη λήξη του shoe-catwalk στην πασαρέλα εμφανίστηκε η Victoria Taylor, η οποία τραγούδησε και χόρεψε δίνοντας το δικό της παιχνιδιάρικο burlesque show.

Το OCOO beauty drink συνόδευσε τη βραδιά με την ξεχωριστή του γεύση.

Αξίζει να αναφερθεί πως είναι η πρώτη φορά που μια αντίστοιχη εταιρία υποδημάτων πραγματοποιεί δικό της fashion show/catwalk στην Ελλάδα.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια της βραδιάς ανέλαβε ο ταλαντούχος Νικόλας Γεωργίου που μας εντυπωσιάζει πάντα με τις επιλογές του, ενώ DJ ήταν ο Λευτέρης Κεφαλάς. 

nikoletta ralli

 

H Νικολέττα Ράλλη φόρεσε ένα φόρεμα κεντημένο με παγέτες από την εταιρεία Zara και το συνδύασε με knee high, σουέντ μπότες Tsakiris Mallas, αναδεικνύοντας τα καλλίγραμμα πόδια της.

papavasileiou

Η αγαπημένη μας Έλενα Παπαβασιλείου, επέλεξε αέρινο πουκάμισο και μίνι φούστα με την υπογραφή της εταιρείας BSB, τα οποία συνδύασε με σκούρο, μαύρο καλσόν και σουέντ μποτάκια με κρόσσια Tsakiris Mallas. 

stikoydi

 

Η Κατερίνα Στικούδη φόρεσε μακριά δερμάτινη καμπαρντίνα, σαν φόρεμα, η οποία ήταν FJo και τη συνδύασε με κλασικές γόβες Tsakiris Mallas. 

tamta

 

H Τάμτα φόρεσε σύνολο alexandRA-IN winter, brand που υπογράφει η γνωστή σε όλους Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, και το συνδύασε με ψηλές μπότες Tsakiris Mallas. 

Διαβάστε ακόμα:

Celebrity Scent Part 2: 10 ακόμα celebrities μας αποκάλυψαν το άρωμά τους

Η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε ακόμα ένα οικονομικό φόρεμα που μας ενθουσίασε

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα