Τι φοράμε σήμερα στο InStyle;

Σας έχουμε συστήσει την κυρία Μίνα Μπιράκου; Είναι η διευθύντρια του περιοδικού InStyle και ταυτόχρονα ένας από τους πιο χαρούμενους και ζωντανούς ανθρώπους του γραφείου.

Βέβαια όπως αντιλαμβάνεστε, και όπως μπορείτε πολύ ξεκάθαρα να δείτε από τη φωτογραφία, σε μια τέτοια θέση δεν θα μπορούσε να είναι κάποια άλλη, καθώς η κυρία Μπιράκου είναι μία από τις πιο καλοντυμένες και fashion oriented γυναίκες του γραφείου. Τα ρούχα που επιλέγει είναι πάντα μέσα στη μόδα, αλλά κυρίως την ενδιαφέρει να είναι άνετη γιατί έχει συνεχώς διάφορες υποχρεώσεις, εντός και εκτός γραφείου.

Σήμερα λοιπόν επέλεξε να φορέσει total black σύνολο το οποίο «φώτισε» με χρυσά πεδιλα του Οίκου Chloé και χρυσά κοσμήματα. Το τοπ της είναι Cos ενώ η φούστα της που έχει 1950s διάθεση είναι Asos. Το βραχιόλι με τα φύλλα είναι Aurélie  Bidermann και το άλλο είναι επίσης από το Asos, ενώ τα δαχτυλίδια της είναι Forever 21. 

Μη διστάσετε να φορέσετε total black ακόμα και το καλοκαίρι. Εκτός από το ότι δείχνει υπέροχο πάνω στη μαυρισμένη επιδερμίδα σας, συνεχίζει να είναι μια πολύ chic επιλογή, για όλες τις ώρες.

Διαβάστε ακόμα:

Τα ωραιότερα μαγιό έχουν ελληνική υπογραφή

Με αφορμή το Μουντιάλ που ξεκινάει παρουσιάζουμε τις πιο stylish Βραζιλιάνες

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα