Τι ετοιμάζει η εταιρεία Η&Μ με τη Gisele;

Μόλις ανακοινώθηκε ότι η Η&Μ θα συνεργαστεί και πάλι με τη διάσημη κυρία της πασαρέλας Gisele Bündchen, για την προώθηση της νέας καμπάνιας της σουηδικής εταιρείας ρούχων.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο, καθώς το φθινόπωρο του 2013 είδαμε το μοντέλο να τραγουδάει για χάρη του brand το γνωστό τραγούδι All Day And All Of The Night του συγκροτήματος The Kinks. Δεν ξέρουμε αν έχετε προσέξει το τραγούδι που συνοδεύει τη ναζιάρα Miranda Kerr στην τρέχουσα καμπάνια της εταιρείας, πρόκειται για το Heart of Glass των Blondies, το οποίο θα είναι το επόμενο κομμάτι που καλείται να ερμηνεύσει η βραζιλιάνα καλλονή.

Σύμφωνα λοιπόν, με τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο και όχι μόνο, η Η&Μ θα επιλέξει μια δοκιμασμένη συνταγή, αυτή που περιλαμβάνει την Gisele σε ρόλο τραγουδίστριας, για να προωθήσει μια νέα σειρά ρούχων. Το προηγούμενο αντίστοιχο εγχείρημα άλλωστε είχε τεράστια επιτυχία, και μάλιστα το τραγούδι πωλήθηκε στο iTunes με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τη UNICEF.

Μένει να δούμε αν το μέχρι πρότινος πετυχημένο concept θα έχει πάλι τα ίδια αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσηςΧωρίς ηλιοθεραπεία: Πως να αποκτήσετε τα τέλεια μαυρισμένα πόδια πριν το καλοκαίρι

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα