Τι έχει στο νεσεσέρ της η Jennifer Aniston; Ξέρουμε!

Το beauty department η Χριστίνα Χρόνη είναι Team Jen! Ναι, με θαυμαστικό. Η Jennifer Aniston θα μπορούσε να είναι η κολλητή μας, είναι η γυναίκα που φανταζόμαστε να έρχεται σπίτι μας, να βγάζει τα παπούτσια και να κάθεται οκλαδόν στον καναπέ μας. Φυσικά και θέλουμε να ξέρουμε τι έχει η κολλητή μας στο νεσεσέρ της αλλά δεδομένου ότι μένει στο Hollywood και είναι μια από τις μεγαλύτερες σταρ δυσκολευόμασταν. Μέχρι που το InStyle της πήρε συνέντευξη και τα αποκάλυψε όλα…

Ξέρατε ότι η Jennifer έχει δικό της brand περιποίησης μαλλιών; Ναι, έχει και είναι λογικό αφού τα μαλλιά της είναι τα τελειότερα. Λέγεται Living Proof και λατρεύει 2 προϊόντα περισσότερα από άλλα.

Jennifer aniston living proof curl mousse

Το Living Proof Curl Enhancing Styling Mousse το οποίο όπως λέει η ίδια «Είναι ένα game changer! Εμείς που έχουμε ίσια μαλλιά τα κάνουμε μπούκλες και μέσα σε μια ώρα ισιώνουν. Αυτό το προϊόν βοηθά τις μπούκλες και τις κρατάει». Επειδή όμως τα προϊόντα της Jennifer δεν έρχονται ακόμα Ελλάδα δείτε εδώ τι μπορείτε να κάνετε εσείς για να κρατήσει η μπούκλα σας.

Jennifer aniston chanel blush intonation rouz

To επόμενο αγαπημένο προϊόν της Jen είναι το ρουζ Le Blush Crème στην απόχρωση Intonation του οίκου Chanel. Όπως είπε «Οι χρωστικές σε αυτό το ρουζ είναι πολύ ζωντανές και το χρώμα διαρκεί πολύ. Και ελάτε, είναι Chanel!». Συμφωνούμε Jen!

Jennifer aniston living proof paste

Έπειτα αποκάλυψε πως δεν μπορεί να αποχωριστεί την πάστα όγκου Living Proof Amp2 Instant Texture Volumizer και πως «μια μέρα εξαφανίστηκε από το συρτάρι μου και ανακάλυψα πως ο Justin την είχε πάρει μαζί του σε ταξίδι», (ατιμούλη Justin). Και πάλι, τα προϊόντα Living Proof όπως σας είπαμε δεν έρχονται στην Ελλάδα αλλά εδώ μπορείτε να δείτε πως θα δώσετε τέλειο όγκο στα μαλλιά σας.

Jennifer aniston chanel vernis vamp verniki nails nixi

Τέλος, το βερνίκι νυχιών της επιλογής της είναι το Le Vernis No 18 του οίκου Chanel γιατί «Δεν είναι πολύ μαύρο, δεν είναι πολύ μπορντό, είναι ο τέλειος συνδυασμός των 2»… με ιριδίζοντα στοιχεία για επιπλέον λάμψη! Ναι, αυτό το βρίσκεται στα notosgalleries.

Δείτε ακόμα:

Jennifer Aniston: Η χιουμοριστική φωτογραφία με εγκυμονούσα φίλη της

Γιατί τα Όσκαρ σνομπάρουν τη Jennifer Aniston;

H Jennifer Aniston με Giambattista Valli

Jennifer Aniston: Δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα οπίσθια της Kate Hudson

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα