Τι δεν κάνουν οι Ελληνίδες και ξένες celebrities κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους

Μπορεί μία εγκυμοσύνη να είναι από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους στη ζωή μίας γυναίκας, όμως πάει «πακέτο» με πολλά αρνητικά. Η αναγούλα, οι πόνοι στη μέση και η υπνηλία είναι μόνο μερικά από αυτά, αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που, ενώ δεν επηρεάζει τόσο την εγκυμονούσα όσον αφορά στην υγεία της, είναι ενοχλητικό.

Βλέπετε, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, οι γυναίκες είναι καλό να αποφεύγουν να κάνουν χημικές επεξεργασίες, όπως περμανάντ,  ισιωτική ή βαφή. Μπορεί σε κάποιες να φαίνεται πανεύκολο να απέχουν για αρκετούς μήνες, αλλά αν έχετε πολύ σγουρά μαλλιά που κοντρολάρονται μόνο μετά την ισιωτική, ή είστε μελαχρινή που βάφει εδώ και χρόνια τα μαλλιά της ξανθά, θα είχατε άλλη γνώμη.

Αυτή είναι και η θυσία που κάνουν όλες οι celebrities, εγχώριες και μη, και μην ξεχνάτε πως οι διάσημες εγκυμονούσες αυτή τη σεζόν είναι αμέτρητες.

Η Δούκισσα Νομικού έχει μιλήσει ανοιχτά για το ότι θα πρέπει να ανεχτεί τις σκούρες ρίζες στα ξανθά μαλλιά της μέχρι να γεννηθεί το μωράκι της. Δείχνει τόσο ευτυχισμένη βέβαια που δεν νομίζουμε πως την πειράζει και πολύ.

Η Khloe Kardashian αντιμετωπίζει και εκείνη το ίδιο «πρόβλημα», αφού εδώ και χρόνια έκανε συνέχεια τη βραζιλιάνικη ισιωτική με κερατίνη. Πλέον, καθώς είναι έξι μηνών έγκυος, έχει «αγκαλιάσει» τα σγουρά μαλλιά της, αν και έχει δηλώσει πως την ενοχλεί το φριζάρισμα.

Μικρό το κακό πάντως, αν σκεφτούμε πως σε λίγους μήνες θα κρατάνε αγκαλιά τα μωράκια τους.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα