Τι δεν έχει αποχωριστεί καθόλου η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην τρίτη της εγκυμοσύνη;


Όπως ίσως θα ξέρετε, η Σταματίνα Τσιμτσιλή διανύει τις τελευταίες ημέρες της τρίτης της εγκυμοσύνης. Η παρουσιάστρια, μετρά αντίστροφα πλέον για να φέρει στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό. Το αγοράκι, περιμένουν πώς και πώς και οι δύο κόρες της, Νάγια και Μαίρη, όπως έχουμε δει και σε σχετικές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram η Σταματίνα.

Σε άλλα, πιο fashion νέα τώρα, η οικοδέσποινα του «Happy Day» σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν αποχωρίστηκε καθόλου τα ψηλοτάκουνά της τα οποία ταίριαζαν άψογα με την σέξι φιλοσοφία που υιοθέτησε σε αυτή την κύηση. Από πέδιλα μέχρι γόβες, η Σταματίνα τα φόρεσε με ρομαντικά, mini, midi, maxi, θηλυκά φορέματα και δεν απογοήτευσε.

Όπως έχουμε ξαναπεί, ηθικός αυτουργός της sexy & chic φιλοσοφίας, είναι ο Σπύρος Σαββίνος ή αλλιώς ο καλός της στιλίστας ο οποίος την καθοδηγεί σε αυτά τα στιλιστικά μονοπάτια. Με τη βοήθειά του, έδειξε το δρόμο σε όλες τις εγκυμονούσες σχετικά με το πώς μπορούν να αναδείξουν τη σέξι τους πλευρά όταν βρίσκονται σε ενδιαφέρουσα. Παράλληλα, οι δυο τους πόνταραν σε πολύ προσιτά κομμάτια τα οποία, όπως έχουμε δει, καλύπτουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας εφόσον φορεθούν σωστά αφού μπορούν να κρύψουν διάφορες ατέλειες.

Ας δούμε όμως τώρα κάποιες από τις εμφανίσεις της με ψηλοτάκουνα.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα