Τι μπορεί να κάνει για εμάς ένα κραγιόν με υαλουρονικό οξύ;

Η εμμονή μας με τα κραγιόν στο beauty department του InStyle (και γενικά στο InStyle) είναι πλέον γνωστή. Τα λατρεύουμε περισσότερο από κάθε άλλο προϊόν μακιγιάζ και σήμερα έχουμε έναν λόγο παραπάνω. Το νέο κραγιόν της MD Professionnel είναι εδώ και είναι γεμάτο με υαλουρονικό οξύ, ξέρετε, το μαγικό συστατικό που κάνει θαύματα για την επιδερμιδα. Αυτά τα θαύματα κάνει και το Volume Up στα χείλη μας!

To νέο Volume Up προσφέρει ουσιαστική ενυδάτωση στα χείλη, δεσμεύοντας υγρασία, καθώς το υαλουρονικό οξύ μπορεί να συγκρατήσει χίλιες φορές το βάρος του σε νερό. Χαρίζει εξαιρετική αίσθηση στα χείλη και παράλληλα συντελεί στη διατήρηση της ελαστικότητας αλλά και συμβάλλει στην προστασία τους, αφού ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και νέων κυττάρων. Είναι υποαλλεργικό, δεν περιέχει συντηρητικά και -λόγω της σύστασής του-διατηρεί το χρώμα στα χείλη για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θέλετε και έναν ακόμα λόγο για να το αγοράσετε σήμερα; Κυκλοφορεί σε 28 τέλειες αποχρώσεις και κοστίζει μόνο €7,90. Θα το βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών.

Δείτε ακόμα:

Festive red: Τα πιο γιορτινά κόκκινα κραγιόν

Οι σταρ που μας έμαθαν να φοράμε το κόκκινο κραγιόν

Go nude: 8 nude κραγιόν για το Σαββατοκύριακο

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα