Τι αποκαλύπτει για το χαρακτήρα σας το μανικιούρ που κάνετε ξανά και ξανά;

Η ώρα που καθόμαστε να φτιάξουμε τα νύχια μας είναι ιερή, είτε πηγαίνουμε σε κάποια επαγγελματία, είτε δοκιμάζουμε τον DIY τρόπο στο σπίτι με φίλες. Όταν λοιπόν πρέπει να διαλέξουμε χρώμα βερνικιού, η επιλογή δεν είναι τόσο απλή όσο φαίνεται. Εκφράζει τη διάθεση, την προσωπικότητα και το στιλ μας. Σε αντίθεση με το shopping (εξίσου ιερό, δεν λέω), ένα μανικιούρ μπορεί να μας ανανεώσει με ελάχιστο κόστος και να ολοκληρώσει την εμφάνιση μας μέσα σε λίγα λεπτά. Ακόμα κι αν αλλάζουμε το χρώμα στα νύχια μας σαν τα πουκάμισα, σίγουρα και εμείς έχουμε αδυναμία σε μια συγκεκριμένη απόχρωση, αυτή που μας κάνει να νιώθουμε ο εαυτός μας. Τι αποκαλύπτει όμως για εμάς το βερνίκι που διαλέγουμε ξανά και ξανά;

Nude και παστέλ

Getty Images
Getty Images

Αν οι ικανότητες σας στο μανικιούρ δεν είναι και οι καλύτερες όπως και οι δικές μας, τότε μάλλον έχετε επενδύσει σε αρκετές nude αποχρώσεις. Ευτυχώς για εμάς, οι ατέλειες στην εφαρμογή κρύβονται εύκολα με τα απαλά αυτά χρώματα. Οι γυναίκες που επιλέγουν συχνά αυτή τη χρωματική παλέτα είναι πολυάσχολες, θέλουν να είναι πάντα περιποιημένες και δείχνουν μια προτίμηση στο κλασικό και μίνιμαλ στυλ.

Κόκκινο και μπορντό

Getty Images
Getty Images

Αν δεν έχετε έστω ένα κόκκινο ή μπορντό βερνίκι στη συλλογή σας, τότε αναρωτιόμαστε για το τι τελικά έχετε. Είναι μια από τις σίγουρες επιλογές στο μανικιούρ και όχι τυχαία. Είναι ταυτόχρονα chic και σέξι, σύγχρονο και κλασικό, ενώ ταιριάζει με την ίδια ευκολία σε κάθε στιλ εμφάνισης. Αν το κόκκινο είναι το go-to χρώμα σας τότε είστε εξωστρεφείς, γεμάτες ενέργεια και έχετε αυξημένη αυτοπεποίθηση.

Γαλλικόfrench mani

Σε αντίθεση με εκείνες που αγαπούν το μαύρο, οι γυναίκες που επιλέγουν να κάνουν στα νύχια τους γαλλικό μανικιούρ, δεν είναι οι καλύτερες φίλες των τάσεων της μόδας. Αποφεύγουν τον πειραματισμό, είναι ελαφρώς δύσπιστες, αγαπούν την καλή ζωή, ενώ όσον αφορά στο στυλ τους έχουν ως βασικό κανόνα τη θηλυκότητα.

Έντονα/neon χρώματα και nail artnuxia, nail art, diamond nails

Συχνά δεν μπορείτε να διαλέξετε ποιο βερνίκι να απλώσετε στα νύχια σας. Πορτοκαλί, τιρκουάζ, glitter ή σχέδια, για εσάς οι επιλογές είναι ανεξάντλητες και την απόφαση παίρνετε πάντα ανάλογα με τη διάθεση της στιγμής. Με τον ίδιο τρόπο αντιμετωπίζετε και την καθημερινότητα, γεγονός που σας καθιστά το πιο fun μέλος της παρέας. Είστε girly, περιπετειώδεις, έχετε θετική σκέψη, αγαπάτε τα party και φυσικά ασπάζεστε πλήρως το #OrangeIsTheNewBlack.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα