Tι αλλάζει στον Margiela o John Galliano;

Ο John Galliano ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση του Margiela, γεγονός που έχει γίνει γνωστό εδώ και μερικούς μήνες. Την περασμένη Δευτέρα μάλιστα παρουσίασε στο Λονδίνο την πρώτη του, υψηλής ραπτικής συλλογή για τον Οίκο η οποία απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και όχι άδικα.

Μέσα όμως στην φασαρία και τον ενθουσιασμό που προκάλεσε η νέα αυτή συλλογή σε συνδυασμό με την επιστροφή του δημιουργού στο προσκήνιο δεν προσέξαμε μια αλλαγή στον Οίκο. Ο Maison Martin Margiela είναι πλέον Maison Margiela και αν νομίζετε πως η παράλειψη του «Martin» στις προσκλήσεις ήταν τυχαία κάνετε λάθος. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του Οίκου το όνομα πλέον δε θα περιλαμβάνει το «Martin», γεγονός που αντικατοπτρίζει την αλλαγή σελίδας του brand.

Δεν ξέρουμε βέβαια αν αυτό ήταν προσωπική απόφαση του Galliano, και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια τέτοια κίνηση, καθώς στο παρελθόν ο Hedi Slimane «μετονόμασε» τον Yves Saint Laurent σε Saint Laurent Paris, προσπαθώντας να δώσει νέα πνοή στον γαλλικό Οίκο, αμέσως μόλις ανέλαβε την καλλιτεχνική διεύθυνση.

Η απόδειξη για το ότι η αλλαγή είναι μάλλον μόνιμη είναι το ότι οι λογαριασμοί του Margiela στα social media έχουν πλέον το όνομα Maison Margiela και εμείς περιμένουμε να δούμε τι αλλαγές ετοιμάζονται στον Οίκο.

Διαβάστε ακόμα:

Shopping guide: Επιλέξαμε όλα αυτά που αξίζει να αποκτήσετε στις εκπτώσεις

Άντρες με κοτσίδες: Ο Jared Leto άνοιξε το δρόμο… ή μήπως όχι;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα