Three Cents: Για όλα φταίει η μπουρμουλήθρα!

Ξεκινάμε με μια τεράστια παραδοχή: Τα Three Cents, τα πρώτα ελληνικά premium αναψυκτικά, δεν είναι σε καμία περίπτωση «άλλο ένα είδος αναψυκτικού», αλλά το γευστικά παιχνιδιάρικο bubbly στοιχείο στο ποτήρι που έρχεται και απογειώνει το ποτό. Ένα μοναδικό umami touch (ή καλύτερα umami splash) που έχει αποστολή του να κάνει νοστιμότερα τα κοκτέιλ και long drinks μας. Εξάλλου, η φιλοσοφία των Three Cents αυτό μαρτυρά: «Crafted to make your drinks perfect!».
2 Τα Three Cents δεν εντάσσονται σε καμία προϋπάρχουσα «γκάμα αναψυκτικών». Είναι από μόνα τους μία γκάμα, η πιο premium. Είναι η πληρέστερη ανταπάντηση στο προαιώνιο ερώτημά μας (!), όταν ανοίγουμε ένα ανθρακούχο ποτό, «μα πότε κιόλας εξατμίστηκε το ανθρακικό;». Το διαφοροποιό στοιχείο που βάζει τα artisanal αναψυκτικά Three Cents στην premium λίγκα και στην «αντίπερα όχθη», απέναντι από κάθε τυχαίο αναψυκτικό της σειράς, είναι η ΜΠΟΥΡΜΠΟΥΛΗΘΡΑ. Τα Three Cents είναι φτιαγμένα με μαεστρία, μελέτη και υψηλότερο βαθμό ανθράκωσης από τα συνήθη αναψυκτικά για ακριβώς το λόγο αυτό. 3 Η μοναδικότητά τους και το ανεκτίμητο bubbly twist τους στα cocktails & τα long drinks µας (ή μόνα τους, ως soft drinks, φέτος σφραγίζει τέσσερα ολόκληρα χρόνια δεξιοτεχνικής αναζωογόνησης στα ποτά μας μέχρι την τελευταία τους σταγόνα. Από το 2014, είναι η «πρώτη, υψηλών προδιαγραφών, χειροποίητη ελληνική συλλογή ανθρακούχων αναψυκτικών», αρχικά εμπνευσμένη από bartenders για bartenders (με σκοπό να τους λύσει τα χέρια στην παρασκευή ακόμα και των πιο απλών long drinks & cocktail στην τελειότερη εκδοχή τους, αναδεικνύοντας το ποτό χωρίς να το επισκιάζει το mixer). 4 Όμως, κι ευτυχώς για όλους εμάς από την άλλη πλευρά του μπαρ, τα premium αναψυκτικά Three Cents έχουν πάψει πια να ψιθυρίζονται σαν προνομιούχο γευστικό μυστικό των bartenders και των συνταγών τους, αφού πλέον φιγουράρουν παντού γύρω μας (είτε στους χώρους εστίασης, είτε σε πληθώρα σημείων πώλησης και κάβες για κατανάλωση στο σπίτι), ως κυρίαρχη επιλογή μας σε όλες εκείνες τις στιγμές που αναζητούμε «αρωματικές αναζωογονητικές μπουρμπουλήθρες» να τονώσουν τον ουρανίσκο και να ικανοποιήσουν την δίψα, αλλά και ανάγκη μας για κάτι εξαιρετικά δροσερό & ταυτόχρονα αναμφισβήτητα ποιοτικό. Η ακόλουθη λίστα το επιβεβαιώνει: Φυσικό μεταλλικό νερό Ροδοδάφνης με την προσθήκη υψηλής ποιότητας διοξειδίου του άνθρακα, 100% φυσικό προιόν χωρίς συνθετικά αρώματα, χρώματα και συντηρητικά, με την παραγωγή τους εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα (σε ένα οικογενειακό εμφιαλωτήριο στο Αίγιο) από το περιεχόμενο και τις πρώτες ύλες μέχρι τη φιάλη και το πώμα και με κάποια από τα πιο ευωδιαστά και χαρακτηριστικά αρώματα καλοκαιρινής Ελλάδας να στριμώχνονται σε ένα εκπληκτικό design μπουκάλι, ανάμεσα σε εκλεκτά ελληνικά φυσικά συστατικά και φυσαλίδες που στροβιλίζονται γλυκά (αλλά αρνούνται πεισματικά να εγκαταλείψουν το μπουκάλι μετά το άνοιγμα και να εξατμιστεί κάθε πολύτιμη παράμετρος της μοναδικής Three Cents συνταγής).
5
Για την ιστορία, η ιδέα και σύλληψη των Three Cents αντλεί έμπνευση από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης στην τότε all-that-jazz Αμερική, τότε που, ελλείψει αλκοόλ, η ευρηματικότητα των bartenders της εποχής επινόησε τα Soda Fountains ως υποκατάστατο αυτού, αναψυκτικά δηλαδή με βάση το ανθρακούχο νερό που είχαν ως αντίτιμο τα 2 Cents, ενώ όταν -κατά παραγγελία- ενισχύονταν και αναβαθμίζονταν με αρωματικά συστατικά και ειδικά σιρόπια, το αντίτιμο ανέβαινε στα 3 Cents. Κάπως έτσι εγένετο τα Three Cents! 6 Η πλήρης «συλλογή» των Three Cents αποτελείται από 7 tonics & sodas. Η σειρά των tonic έχει επιλογές από το εξαιρετικής ανθράκωσης Tonic Water μέχρι πιο “twisted”, με το Lemon Tonic & το Aegean Tonic (που κρύβει τα αρώματα της Μεσογείου) που αναδεικνύουν εξαιρετικά το Gin σου. Ακόμη, το αγαπημένο Pink Grapefruit Soda, το Gentlemen’s Soda (με αρώματα από περγαμόντο και μανταρίνι), το Soda Water & η Ginger beer, σε περιμένουν για να κάνεις τους δικούς σου mixing συνδυασμούς με αλκοόλ ή να τα απολαύσεις σκέτα! Γνωρίστε όλες τις λεπτομέρειες για τις μοναδικές γεύσεις & αρώματα που κρύβει κάθε διαφορετικό Three Cents premium αναψυκτικό, εδώ: 7 Do it yourself: Homemade Paloma Cocktail by Three Cents!
Κι επειδή η ζωή είναι μικρή για κακοφτιαγμένα κοκτέιλ ακόμη και στο σπίτι σας, ετοιμάστε μια ροζ λαχταριστή Paloma (Ένα από τα πιο αυθεντικά κοκτέιλ του Μεξικού) για εσάς και τους φίλους σας, το ιδανικότερο δροσιστικό long drink για τα ζεστά βράδια (και) του φετινού καλοκαιριού, με βάση την Three Cents Pink Grapefruit Soda! – 200ml Three Cents Pink Grapefruit Soda  – 50ml Λευκή τεκίλα – Mια φέτα grapefruit ή lime για γαρνίρισμα Πάγος και τριμμένο αλάτι στο χείλος του ποτηριού 8 Cheers! Ακολουθήστε το Instyle στο instagram]]>

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα