Θλίψη: Τραγικός θάνατος για γνωστό μοντέλο

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του τραγικού χαμού της χορεύτριας, Ιωάννας Δημητριάδου. Το κορίτσι με τα ξανθά μαλλιά και το καλλίγραμμο σώμα, που εργαζόταν ως επαγγελματίας χορεύτρια σε clubsτης Θεσσαλονίκης «έφυγε» τα ξημερώματα της Κυριακής, μετά από τροχαίο δυστύχημα στη Χαλκιδική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Espresso, η 22χρονη πήρε την πρωτοβουλία να οδηγήσει το αυτοκίνητο ενός φίλου της, που είχε πιει το βράδυ του Σαββάτου και δεν μπορούσε να οδηγήσει. Η Ίων, όπως ήταν το καλλιτεχνικό της, είχε ελάχιστη γνώση από οδήγηση, καθώς δεν είχε βγάλει το δίπλωμα. Ωστόσο, πίστεψε ότι μπορούσε να τα καταφέρει.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η ίδια προσπάθησε να κάνει προσπέραση σε μια ανηφόρα χωρίς καλή ορατότητα, αλλά το αυτοκίνητο που οδηγούσε, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. φορτηγάκι. Από τη σφοδρή σύγκρουση, τα δύο οχήματα μετατράπηκαν σε άμορφες μάζες. Στο σημείο κατέφτασαν αμέσως ασθενοφόρα, τα οποία παρέλαβαν τα δύο παιδιά, ωστόσο για την άτυχη Ίων ήταν ήδη πολύ αργά.

Ion-dimitriadou, thanatos, montelo, peoplegreece

Η κηδεία της άτυχης κοπέλας έγινε την Δευτέρα στον τόπο καταγωγής της, στα Κουφάλια Θεσσαλονίκης, όπου βρέθηκαν συγγενείς και στενοί φίλοι για να της πουν το τελευταίο «αντίο».

Πηγή: Peoplegreece

Διαβάστε ακόμα:

Πέθανε η ηθοποιός Σάσα Καστούρα

Δύσκολες ώρες για την Ευριδίκη: Πέθανε η γιαγιά της

Πέθανε η ηθοποιός Δήμητρα Σερεμέτη

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα