Θλίψη για τον χαμό της Αλεξίας Αλεξιάδου: Πως την αποχαιρέτησαν οι celebrities

O θάνατος της Αλεξίας Αλεξιάδου σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά της, στο φιλικό της περιβάλλον και σε απλό κόσμο που τη γνώριζε μέσα από την παρουσία της στις τηλεοπτικές εκπομπές. Γνωστά ονόματα από το χώρο της showbiz μίλησαν με λόγια συγκίνησης για τη μαγείρισσα μέσα από τηλεοπτικές εκπομπής ή τα social media.

Γιώργος Λιάγκας-Φαίη Σκορδά:

«Όταν πεθαίνει ένας νέος άνθρωπος όλοι συγκλονιζόμαστε. Και η Αλεξία ήταν ένας νέος άνθρωπος. Πάθαμε όλοι σοκ», είπε ο οικοδεσπότης της πρωινής εκπομπής με τη σύζυγό του να συμπληρώνει: «Όταν μου το είπαν λέω “Δεν το πιστεύω”».

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου-Λίτσα Πατέρα:

«Πριν ξεκινήσουμε θέλω να πω τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της κυρίας Αλεξιάδου. Κυρία Βέφα μου κουράγιο γιατί αυτό που σας συνέβη είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος», είπε η γνωστή μαγείρισσα με την αστρολόγο να συμπληρώνει: «Είναι πολύ πικρό και είμαστε δίπλα σας».

 

Ελένη Μενεγάκη:

«Έψαχνα να βρω την κατάλληλη ώρα για να ανοίξω την καρδιά μου γι’ αυτήν την δυσάρεστη είδηση που μάθαμε χθες το απόγευμα. Σε κάτι τέτοια γεγονότα που αφορούν νέους ανθρώπους όπως ήταν η Αλεξία, ειδικά στην αρχή, δε θέλεις να το πιστέψεις. Τελικά δυστυχώς επιβεβαιώθηκε η τραγική είδηση», είπε η παρουσιάστρια και περιέγραψε τη γνωριμία της με την ίδια και την μητέρα της, κ. Βέφα που συνεργάζονταν στην εκπομπή.

Διαβάστε ακόμα:

Αλεξία Αλεξιάδου: Το συγκινητικό μήνυμα του συζύγου και της αδερφής της

Διαβάστε την τελευταία συνέντευξη της Αλεξίας Αλεξιάδου

Αλεξία Αλεξιάδου: Το τελευταίο μήνυμα της στο facebook

Μαρία Λόη: Το συγκινητικό μήνυμα στην Βέφα Αλεξιάδου και το ταξίδι που δεν έγινε ποτέ

 

Διαβάστε περισσότερα στο Peoplegreece

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα