Θυμόμαστε ξανά ό,τι έχουμε ακούσει για τις σχέσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου

Είναι νέος, ωραίος, με μεγάλη δημοσιότητα, επιτυχία, σεμνότητα και πολλές θαυμάστριες. Ο λόγος φυσικά για τον Γιώργο Αγγελόπουλο που αναμφισβήτητα θεωρείται ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή. Αν και γενικά δεν επιθυμεί να απασχολεί τα δημοσιεύματα με την προσωπική του ζωή, η ακαταμάχητη γοητεία του τον έχει φέρει κατά καιρούς αντιμέτωπο με διάφορες σχέσεις τις οποίες του προσάπτουν. Ο ίδιος στα τριάντα τέσσερα του χρόνια ισχυρίζεται  πως είχε ελάχιστες σχέσεις, δηλώνει μονογαμικός και έτοιμος για γάμο, με αποτέλεσμα οι Ντανίτσες να αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς μέρα με τη μέρα. Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο τύπος του έχει χρεώσει διάφορες σχέσεις με επώνυμες κυρίες, κάποιες άδικα μα και κάποιες όχι, μιας και από ότι φαίνεται ο καπνός έχει και φωτιά.

Αυτές είναι οι υποτιθέμενες σχέσεις του Γιώργου Αγγελόπουλου:

Γιώργος Αγγελόπουλος-Κατερίνα Δαλάκα1281_KATERINA_DALAKA_GIORGOS_AGELOPOYLOS_1312018(2)

Λίγο το ριάλιτι επιβίωσης, λίγο ο αθλητισμός, φήμες ήθελαν τους δύο νέους να έχουν έρθει πιο κοντά τον τελευταίο διάστημα. Λάδι στη φωτιά φρόντισε να ρίξει κ η ίδια η αθλήτρια ανεβάζοντας φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: “Survivor μετ’ εμποδίων” αλλά και η κοινή βραδινή τους εμφάνιση, όπου απαθανατίστηκαν από το φωτογραφικό φακό σε τρυφερές στιγμές. Από ότι φαίνεται πάντως, η εικοσιπεντάχρονη αθλήτρια στίβου επιθυμούσε απλώς τις απαραίτητες συμβουλές επιβίωσης λίγο πριν την αναχώρηση της για τον Άγιο Δομίνικο. Λίγο καιρό αργότερα, μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος αποκάλυψε πως με την Κατερίνα είναι απλώς φίλοι, την εκτιμά πολύ, αλλά δεν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους. Σε συνέντευξη που έδωσε, μάλιστα, ανέφερε: “Είναι μια πολύ πρόσφατη γνωριμία. Η σχέση μας είναι φιλική. Πολύ πρόσφατο όλο αυτό και έχει ειπωθεί και έχει πάρει μια μεγάλη έκταση όλο αυτό λόγω του Survivor. Δεν είμαι σε σχέση με την Κατερίνα. Η Κατερίνα είναι μια φιλική σχέση και δεν είναι καθόλου τιμητικό για οποιαδήποτε κοπέλα ή κυρία που έχει γραφτεί”.

Γιώργος Αγγελόπουλος-Ντορέττα Παπαδημητρίου

5063_PAPADIMITRIOY_AGGELOPOYLOS_05112017(2)

Το πρώτο φλερτ ανάμεσα τους συνέβη το καλοκαίρι, όταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου επισκέφτηκε τη Σκιάθο και έκανε θαλάσσια σπορ με τους γιους της. Η σπίθα ανάμεσα τους παρέμεινε ζωντανή και από τη μέρα που ξανασυναντήθηκαν ο Ντάνος έγινε για την Ντορέττα ο άντρας που πάντοτε ονειρευόταν. Αν και καθαρόαιμο, βαρύ αρσενικό, ο Γιώργος Αγγελόπουλος μεταμορφώνεται σε γλυκός πρίγκιπας, φροντίζει την παρουσιάστρια και δεν διστάζει ακόμη και να την ταΐζει μπροστά στα φλας των φωτογράφων, κάνοντας όλο το γυναικείο πληθυσμό να λιώνει.  Ξεκάθαρη επιβεβαίωση για την σχέση τους δεν έχει υπάρξει ακόμη, αλλά οι σπόντες στους δημοσιογράφους δίνουν και παίρνουν. Εμείς αναμένουμε να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για αυτό το ζευγάρι που μπορεί να μην φαίνονται και τόσο ταιριαστοί με την πρώτη ματιά αλλά αναμφισβήτητα ο έρωτας τους μας αρέσει πολύ!

 

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα