Θυμόμαστε: Τα μαγιό που επέλεξε αυτό το καλοκαίρι η Φαίη Σκορδά

Φαίη Σκορδά: Τα μαγιό που επέλεξε αυτό το καλοκαίρι η παρουσιάστρια

Η Φαίη Σκορδά είναι μία από τις γυναίκες που όσο περνάει ο καιρός βελτιώνονται όλο και περισσότερο στιλιστικά. Κάθε χρόνο μας αρέσουν και πιο πολύ οι ενδυματολογικές της επιλογές, ενώ προτιμάμε να μη θυμόμαστε καθόλου τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επέλεγε στο μακρινό παρελθόν. Μας αρέσει πολύ η chic εκδοχή του εαυτού της, την οποία και αναδεικνύει συνεχώς με πολύ ωραία σύνολα.

Σχετικά με την σιλουέτα της τώρα, η παρουσιάστρια έχει καταφέρει το ακατόρθωτο: Το σώμα της μετά από την απόκτηση των δύο γιων της να είναι ακόμη καλύτερο από πριν. Παρόλο που από τότε που την πρωτογνωρίσαμε στο Makedonia TV διέθετε ένα καλλίγραμμο κορμί με ατού πάντα τα πανύψηλα πόδια της, πλέον με την πάροδο των ετών φαίνεται η γυμναστική που έχει κάνει, απέδωσε καρπούς και έχει μία φιγούρα παρόμοια με τα beach bodies διαφημιστικής καμπάνιας.

Στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω, εκτός από τα υπέροχα πόδια της, προσέξτε και τα μαγιό που έχει επιλέξει αυτή τη σεζόν. Τα υπόλοιπα λόγια πιστεύουμε πως είναι περιττά. Απολαύστε τη!

Ομορφιές μου έτοιμες για το καλοκαίρι; Κάντε like και mention μια φίλη σας για να κερδισετε από μια δωροεπιταγή 200€ η καθεμία από την @intersportgreece και να κάνετε τις καλύτερες καλοκαιρινές σας αγορές , όπως το υπέροχο Firefly μαγιό και τα αξεσουάρ που φοραω??? #intersportgreece #firefly #beachwear #μαγιό #summer #passion #exoumetoidiopathos #intersport #swimsuit #summerpassion ?: @mariadelakou ?: @vangeliszachos ?: @gogo_nikiforaki ✂: @dimitristratos #faysbook #lookoftheday #photooftheday #ootd #doitlikefay #fashion #instafashion #fayslook #fashionista #beauty #mensfashion #blondehairdontcare #blondehair #womanstyle #girly #fashion #style #styles #styleinspiration Για τους όρους κ τις προϋποθέσεις του διαγωνισμού μπες στο www.faysbook.gr ?

A post shared by Fay Skorda (@fayskorda) on

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα