Θηλυκότητα και υψηλή αισθητική σε αρμονία στις δημιουργίες του Σταμάτη Μπουρνάζου

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο κέντρο της Αθήνας και ήδη από πολύ μικρή ηλικία είχε έρθει σε επαφή με τις μαγικές εικόνες, τις μυρωδιές και τα χρώματα που μπορούσε κάποιος να απολαύσει μέσα σε ένα ατελιέ της Αθήνας τη δεκαετία του ’60. Το εργαστήριο παπουτσιών του πατέρα του Δημήτρη Μπουρνάζου βρισκόταν κοντά στο σπίτι τους, με εκείνον να περνά πολλές ώρες παρατηρώντας τον να δημιουργεί.

StamatisBournazos
StamatisBournazos

Η αγάπη του Σταμάτη Μπουρνάζου για την τέχνη του υποδήματος ήταν μονόδρομος και το όνειρο του να δημιουργεί παπούτσια που θα αγαπήσουν οι γυναίκες έγινε στόχος ζωής. Όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος νιώθει πολύ τυχερός που μεγάλωσε βλέποντας τον ταλαντούχο πατέρα του να δημιουργεί παπούτσια και να βάζει τη δική του σφραγίδα στην ιστορία του “Made in Greece” παπουτσιού.

StamatisBpurnazos
StamatisBpurnazos

Ποιος είναι ο στόχος του Σταμάτη Μπουρνάζου κάθε φορά που δημιουργεί ένα ζευγάρι παπούτσια; Βλέποντας τη γυναίκα να ζει μία έντονη καθημερινότητα με πολλές δραστηριότητες, υποχρεώσεις και μεγάλη ελευθερία στην έκφραση και το στιλ, όνειρο του είναι τα παπούτσια BOURNAZOS να ξελογιάζουν τις γυναίκες με σχέδια που τονίζουν τη θηλυκότητα και τις κάνουν να αισθάνονται sexy κάθε στιγμή της ημέρας.

StamatisBpurnazos
StamatisBpurnazos

«Για εμένα τα παπούτσια έχουν ψυχή, έχουν ζωντάνια.  Γι’ αυτό αφιερώνω πολύ χρόνο για να φτιάξω τη φόρμα και την αρμονία με το τακούνι και ύστερα τους χαρίζω τα υλικά και τα χρώματα που τα κάνουν έτοιμα να αγαπηθούν».

StamatisBpurnazos
StamatisBpurnazos

Οι collections του καταφέρνουν να συνδυάζουν μία τέλεια αρμονία ανάμεσα στο παρελθόν και το παρόν, ενώ ο σχεδιαστής αγαπά τις προκλήσεις για αλλαγές διατηρώντας όμως πάντα τη θηλυκότητα και την υψηλή ποιότητα ως τα πρώτα και κύρια χαρακτηριστικά στις δημιουργίες του.

StamatisBpurnazos
StamatisBpurnazos

Επιθυμία και ο επόμενος στόχος του Σταμάτη Μπουρνάζου είναι να μεταφέρει την αγάπη και το πάθος της δημιουργίας παπουτσιών της οικογένειας BOURNAZOS, στην ηλεκτρονική και πολύ ανταγωνιστική παγκοσμιότητα, με σεβασμό στο παρελθόν.

StamatisBpurnazos
StamatisBpurnazos

Τώρα μπορείτε να αποκτήσετε τις μοναδικές δημιουργίες Anastazi BOURNAZOS  , online στο anastazibournazos.com και στα καταστήματα, με εκπτώσεις που φτάνουν το -60%.

Αθήνα, Πειραιάς, Περιστέρι, 210 576 2406

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα