Το θέλουμε τώρα! Το βαθύ κόκκινο κραγιόν της Lily Collins

Το πόσο μας αρέσει η Lily Collins το ξέρετε ήδη. Ενώ συνήθως όμως ασχολούμαστε με τα φρύδια της γιατί –ας το παραδεχτούμε όλοι- είναι καλύτερα και από της Cara, αυτή τη φορά μας ξετρέλανε με το χρώμα του κραγιόν της.

Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά που η Lily φοράει ένα έντονο χρώμα αλλά η συγκεκριμένη απόχρωση ήταν απλά τέλεια. Με τα χείλη να παραμένουν άβαφα φέτος στις φθινοπωρινές πασαρέλες και τη μόδα να μας προστάζει να αφήσουμε στην άκρη τα κραγιόν μας, θέλαμε να επαναστατήσουμε. Ψάχναμε λοιπόν την τέλεια απόχρωση για να βάλουμε χρώμα σε αυτό το χειμώνα και να που τη βρήκαμε χάρη στη Lily. Βλέπετε, το συγκεκριμένο μπορντό έχει μέσα του και μια ελαφριά δόση μωβ κι έτσι συνδυάζει τα δύο αγαπημένα μας χειμερινά χρώματα. Επίσης, είναι διαφορετική από ότι είδαμε πέρισυ στις πασαρέλες που το μπορντό κυριαρχούσε (για να μην λέτε ότι είμαστε κολλημένες στο παρελθόν) ΚΑΙ ταιριάζει σε όλες.

lily collins wine red lipstick kragion mpornto

Η εν λόγω απόχρωση είναι η Fiery Attitude του Rouge in Love της Lancôme και τη δοκιμάσαμε όλες, ξανθές και μελαχρινές (και μια κοκκινομάλλα) και έχουμε να πούμε πως είναι τέλεια. Με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα, με πιο σκούρα, με ελαφρύ μακιγιάζ ματιών ή και με καθόλου …απλά φροντίστε τα φρύδια σας όπως η Lily και είναι το τέλειο χρώμα για κάθε βραδινή εμφάνιση.

Δείτε ακόμα:

Δείτε τη νέα κολεξιόν της Σίλιας Κριθαριώτη

Διαβάστε λεπτομέρειες για το look της Σάσας Σταμάτη σήμερα στο «Πρω1νό»

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα