Θέλουμε περισσότερες εταιρίες να κάνουν δράσεις κοινωνικής ευθύνης σαν και αυτή
(από αριστερά προς τα δεξιά): στιγμιότυπο της παράδοσης των σχολικών ειδών από τους εκπροσώπους της KPMG Δημήτρη Ηλιάδη, αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή και τη συνεργάτιδα Φαίη Προύσαλη στην ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης.

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η KPMG διοργάνωσε δράση συνεισφοράς με τίτλο «BacktoSchool» με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη του Αναλφαβητισμού.

Με την έναρξη του νέου σχολικού έτους οι εργαζόμενοι της KPMG χάρισαν νέα σχολικά είδη σε παιδιά ηλικίας από 18 μηνών έως 7 ετών,τα οποία βρίσκονται στα τμήματα πρώιμης παρέμβασης της ΕΛΕΠΑΠ στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. Η Διεύθυνση και οι Επιστημονικοί Συνεργάτες της ΕΛΕΠΑΠ υποδέχτηκαν θερμά τους εκπροσώπους της KPMG, ενώ τα παιδιά με χαρά παρέλαβαν τα δώρα εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες τους.

Στην Αθήνα η παράδοση των σχολικών ειδών έγινε από τη Γενική Διευθύντρια και Chief Operating Officer της εταιρείας, Σιάνα Κυριάκου, ενώ στη Θεσσαλονίκη η παράδοση έγινε από τον αναπληρωτή Γενικό Διευθυντή, Δημήτρη Ηλιάδη, συνοδευόμενοι και από εθελοντές της εταιρείας.

ΦΩΤΟ-1-ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ-ΣΙΑΡΑΒΑΣ-ΘΑΝΑΣΗΣ-ΚΑΝΑΡΓΙΑΣ-ΣΙΑΝΑ-ΚΥΡΙΑΚΟΥ-ΚΑΤΕΡΙΝΑ-ΠΟΥΡΝΑΡΟΠΟ.._
(από αριστερά προς τα δεξιά): οι εκπρόσωποι της KPMG Αλκιβιάδης Σιαράβας, Marketing and Communications Manager, Θανάσης Κανάργιας, HR Officer, Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO και Κατερίνα Πουρναροπούλου, CSR and Marketing Coordinator, μετά τη παράδοση των σχολικών ειδών, έπαιξαν με τα παιδιά του τμήματος πρώιμης εκπαίδευσης στην Αθήνα.

Η δράση της KPMG πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τέταρτου στόχου βιώσιμης ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών σχετικά με τη διασφάλιση ποιοτικής εκπαίδευσης και σε συνέπεια των ενεργειών που πραγματοποιεί η εταιρεία διεθνώς για την καταπολέμηση του παιδικού αναλφαβητισμού όπως πραγματοποιούνται από τοKPMG’s Family for Literacy (KFFL).

Η Σιάνα Κυριάκου, Γενική Διευθύντρια και COO, KPMGδηλώνει σχετικά: «Λαμβάνοντας το δικό μας κομμάτι ευθύνης απέναντι στην κοινωνία και θέλοντας να σπάσουμε το φαύλο κύκλο των ανισοτήτων, στηρίζουμε τη δια βίου εκπαίδευση. Γνωρίζουμε ότι ο δρόμος που χρειάζεται να διανύσουμε είναι αρκετά μακρύς, για να επιτύχουμε το στόχο μας. Γνωρίζουμε όμως επίσης, ότι η KPMG καθημερινά κάνει τη διαφορά σε εξίσου επιχειρηματικό και ανθρώπινο επίπεδο, σε πελάτες, σε μεμονωμένα άτομα ή κοινότητες. Για αυτόν το λόγο φροντίζουμε να κάνουμε τη διαφορά και να στηρίζουμε το έργο της ΕΛΕΠΑΠ ποικιλοτρόπως τα τελευταία 5 χρόνια. Κάθε φορά η επίσκεψή μας εδώ μας επιβραβεύεται με έναν κύκλο μικρών φίλων που διαρκώς μεγαλώνει και μας γεμίζει χαρά».

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα