Θέλετε τέλεια επιδερμίδα, σαν αυτή των Γαλλίδων; Με αυτά τα προϊόντα θα την έχετε

Δεν έχουμε κρύψει ποτέ την αγάπη μας για οτιδήποτε έχει να κάνει με τη Γαλλία. Οι Γαλλίδες έχουν υπέροχο στιλ, υπέροχα μαλλιά και υπέροχες επιδερμίδες και ένα από τα μυστικά τους για αυτό το τελευταίο ακούει στο όνομα Darphin.

Με προσοχή στη λεπτομέρεια και στόχο της την τήρηση των νόμων της φυσικής και της χημείας, η Darphin δημιουργεί συνθέσεις εκλεκτών συστατικών ακολουθώντας την παράδοση και ανταμείβοντας μας με την απόλαυση της τέλειας απόδοσης των προϊόντων. Ο ιδρυτής της εταιρίας, Pierre Darphin, πίστευε ότι η περιποίηση ομορφιάς απαιτεί τη χρήση μιας ειδικής μεθόδου μασάζ που θα ενισχύει την απορρόφηση των συνθέσεων. Ο ίδιος είχε δημιουργήσει συγκεκριμένα βήματα εφαρμογής των προϊόντων του, ώστε να βοηθήσει στην απορρόφηση τους και την μεγαλύτερη απελευθέρωση των συστατικών στην επιδερμίδα.

Η νέα μας εμμονή από την Darphin; Το Rose Hydra-Nourishing Essential Oil Elixir και η Rose Hydra-Nourishing Oil Cream που χαρίζουν στην επιδερμίδα απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη μέσα από ένα θρεπτικό τριπλό μείγμα βοτανικών συνθέσεων βασισμένο στις ευεργετικές ιδιότητες του τριαντάφυλλου.darphin rose oil

Πιο συγκεκριμένα, το Rose Hydra-Nourishing Essential Oil Elixir προστατεύει την επιδερμίδα από τις χαμηλές θερμοκρασίες, την ενυδατώνει, ενώ ταυτόχρονα τα Ωμέγα 3 & 6 Λιπαρά Οξέα τη θρέφουν σε βάθος, προσφέροντας απαλότητα, ελαστικότητα και λάμψη για μια επιδερμίδα που ακτινοβολεί. darphin oil cream

Η Rose Hydra-Nourishing Oil Cream καλύπτει τις πρώτες ανάγκες της επιδερμίδας για ενυδάτωση και θρέψη, πριν από τις ανησυχίες για την  πρόληψη της γήρανσης, απαλλάσσοντας την από το αίσθημα της ξηρότητας.

Θα τα βρείτε στα φαρμακεία.

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα