Θέλετε τα μαλλιά της Alexa Chung; Ορίστε πώς θα τα αποκτήσετε εύκολα και γρήγορα

Είναι style icon, μοντέλο, παρουσιάστρια, σχεδιάστρια μόδας, δημιουργική σύμβουλος, συγγραφέας και έχει 2,9 εκατομμύρια followers στο instagram. Ο λόγος φυσικά για την Alexa Chung, μία από τις αγαπημένες μας celebrities ever, η οποία μόλις πρόσθεσε έναν ακόμη τίτλο στο βιογραφικό της. Ενώνοντας τις δυνάμεις της με την L’Oréal Professionnel, η Alexa είναι η νέα διεθνής εκπρόσωπος του brand για το 2018 και θα ενσαρκώσει δύο βασικά λανσάρισματα: τα Parisian Nudes, τη νέα “Parisian chic” collection της μάρκας και την Pro Fiber, την κορυφαία επαγγελματική σειρά μακράς αναδόμησης, η οποία θα ανανεωθεί το 2018.

Η συνεργασία αυτή ξεκίνησε όταν η L’Oréal Professionnel επιμελήθηκε τα hair looks των μοντέλων στο λανσάρισμα της πρώτης της σειράς ρούχων, ALEXACHUNG, στο Λονδίνο τον περασμένο Μάιο. Η συνεργασία αυτή συνεχίστηκε και για την φθινοπωρινή collection της κατά τη διάρκεια του Paris Fashion Week 2017.

Ο λόγος που επιλέχθηκε η Alexa για να εκπροσωπήσει τα Parisian Nudes είναι το γεγονός πως η ίδια έχει τον πιο «γαλλικό αέρα στην Αγγλία», όπου η ανεπιτήδευτη αίσθηση της κομψότητας της ταιριάζει απόλυτα με τη μόδα της L’Oréal Professionnel και την αισθητική του Παρισιού.

«Είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι που καλωσορίζουμε την Alexa Chung ως τη νέα διεθνή εκπρόσωπο μας για το 2018. Η Alexa Chung ενσαρκώνει πραγματικά μερικές από τις βασικές αξίες της L’Oréal Professionnel. Είναι μια πραγματική trendsetter, πάντα στην πρώτη γραμμή των τάσεων. Είναι παθιασμένη με τη μόδα. Πιστεύει στην προστιθέμενη αξία της επαγγελματικής τέχνης των μαλλιών. Και η προσωπικότητά της ενσαρκώνει τέλεια την γυναίκα “L’Oréal Professionnel” : σίγουρη, κομψή, ανεξάρτητη και ελεύθερη. Το 2018, θα αντιπροσωπεύει δύο βασικά λανσαρίσματα μας, τόσο στην περιποίηση των μαλλιών όσο και στο χρώμα», εξήγησε ο Marion Brunet, International General Manager L’Oréal Professionnel.

Τα Parisian Nudes αποτελούνται από 75 αποχρώσεις των Majirel, Inoa και Dia, που κυμαίνονται από τις πιο απαλές μπεζ έως τις πιο έντονες καστανές, καθώς και μιας νέας επαγγελματικής τεχνικής που συνίσταται στη σύνθεση χρωμάτων για την αναδημιουργία φυσικών αποχρώσεων. Τα Parisian Nudes θα επιτρέψουν στους επαγγελματίες κομμωτές να προσωποποιήσουν κάθε χρώμα και να δημιουργήσουν, στην εικόνα της γυναίκας του Παρισιού, όχι ένα, αλλά ένα πλήθος χρωμάτων

Η Alexa Chung θα ενσαρκώνει επίσης την σειρά αναδόμησης μαλλιών Pro Fiber. Τρία χρόνια μετά την κυκλοφορία της, η πρώτη επαγγελματική σειρά περιποίησης της μάρκας για ταλαιπωρημένα μαλλιά, βρίσκεται στο προσκήνιο και πάλι το 2018 με την ίδια υψηλή τεχνολογική απόδοση και αναγνωρισμένη από τους κομμωτές με μια πιο εύχρηστη πρόταση.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα