Θέλετε να γδύσετε και να ντύσετε τον Ryan Gosling; Ορίστε πως!

Ας είμαστε ειλικρινείς. Όλες θέλουμε να έρθουμε λίγο πιο κοντά στον Ryan, να παίξουμε με τα ρούχα του, ή και να του τα αφαιρέσουμε στην ανάγκη. Επειδή όμως κάτι τέτοιο δεν θα χαροποιούσε και πολύ τη σύντροφό του, Eva Mendes, ας περιορίσουμε τον έρωτά μας σε πλατωνικά επίπεδα για να διατηρήσουμε και τη σωματική μας ακεραιότητα.

Ακριβώς γι’ αυτό, το Ryan Gosling Paperboy που σχεδίασε η Mel Simone Elliot, μας δίνει τη δυνατότητα να ντύσουμε -ή και να γδύσουμε- όπως θέλουμε μία χάρτινη φιγούρα του 33χρονου ηθοποιού, αφού στις 24 σελίδες του μαζί με κριτικές ταινιών και μία guest εμφάνιση του σκύλου του George, θα δείτε όλα τα εμβληματικά outfits με τα οποία εμφανίστηκε σε ταινίες όπως οι The Place Beyond the Pines, The Notebook, Crazy Stupid Love κ.ά..

Πάρτε ένα ψαλίδι, κόψτε τα περιγράμματα των ρούχων, πειραματιστείτε με τη φιγούρα του Ryan, και όταν γίνει πάλι single το ξανασυζητάμε!

Αποκτήστε το στο www.prezzybox.com

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Tips για τέλεια φρύδια από το Βαγγέλη Θώδο, Training Manager και Senior Makeup Artist της Dolce & Gabbana

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα