Θέλετε να εργαστείτε στον τομέα της αισθητικής και της ομορφιάς;

Ο Τομέας Ομορφιάς του Κ.Δ.Β.Μ.2 του ΑΛΦΑ studies παρέχει εξειδίκευση σε 13 σύγχρονες ειδικότητες γύρω από τον κόσμο της αισθητικής και της ομορφιάς.  Μέσω των προγραμμάτων  CPS (Classic Professional Studies) με ταχύρυθμα σεμινάρια και ετήσια προγράμματα, τα οποία στοχεύουν στην ενίσχυση και αναβάθμιση των γνώσεων σε κάθε ηλικία αλλά και μέσω των APS (Advanced Professional Studies) με προγράμματα executive και higher diplomas σε νευραλγικούς επαγγελματικούς τομείς με στόχο την επανένταξη στην αγορά εργασίας ή την εδραίωση της θέσης εργασίας σας.

Οι ειδικότητες στο CPS είναι : master make – up, επαγγελματικό μακιγιάζ, ημι-μόνινο μακιγιάζ,extension βλεφαρίδας, αισθητική νυχιών και barbering.  Στα προγράμματα APS οι ειδικότητες είναι : αισθητική, ποδολογία – αισθητική άκρων, hair styling Και tattoo Art. Όλα τα προγράμματα απευθύνονται σε απόφοιτους όλων των βαθμίδων μέσης εκπαίδευσης, ανέργους, εργαζόμενους, νέους πτυχιούχους & επαγγελματίες.

Δίπλα σε πιστοποιημένους καθηγητές, με εξοπλισμένα εργαστήρια και γραφείο ευρέσεως εργασίας με περισσότερους από 4,000 συνεργάτες, το ΑΛΦΑ studies είναι το «κλειδί» για τη λύση του εργασιακού σας προβλήματος.

ΓΛΥΦΑΔΑ: 2109640117  Λ. Βουλιαγμένης 57 & Αγησιλάου

ΑΘΗΝΑ: 2105279500 Πατησίων 31

ΠΕΙΡΑΙΑΣ: 2104120714  Φίλωνος 39

 

www.alfa-studies.gr/program-category/omorfia

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα