The game of love: 5 tips για να γίνετε ακαταμάχητες

Τη στιγμή που το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας δεν είναι λίγες οι φορές που αμελούμε την ανθρώπινη επικοινωνία και φυσικά το φλερτ. Διαβάστε παρακάτω 5 tips για να να μπείτε και πάλι στο παιχνίδι του έρωτα βγάζοντας το Facebook και το Twitter από την προσωπική σας ζωή.

Βάλτε στην άκρη το τηλέφωνό σας χωρίς δεύτερη σκέψη

Κοιτάξτε τον κόσμο γύρω σας – είναι πολύ όμορφος κάποιες φορές. Βάλτε στη άκρη το τάμπλετ, το κινητό ή και τον υπολογιστή μία φορά στο τόσο. Ο άντρας στην καφετέρια μπορεί να νιώθει πως δεν έχει καμία πιθανότητα να σας τραβήξει μακριά από αυτήν τη φωτεινή οθόνη.

Μιλήστε, μη φοβάστε να ξεκινήσετε μία συζήτηση πρόσωπο με πρόσωπο

Αισθανθείτε πιο γενναίες και δώστε προσοχή στους ανθρώπους γύρω σας και όχι στην εφαρμογή Tinder. Οι διαδικτυακές εφαρμογές γνωριμιών συνιστούν έναν ευχάριστο τρόπο να κάνεις γνωριμίες μόνο όταν δεν είσαι έξω, σε δημόσιο χώρο. Τουλάχιστον, τσεκάρετε την αλληλογραφία σας όταν είστε στην τουαλέτα και όχι να είστε απορροφημένες με αυτήν καθώς περιμένετε στην ουρά για καφέ.

Χαμογελάστε

Ένα πραγματικό χαμόγελο και όχι μία άνω και κάτω τελεία και μία παρένθεση θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό στο να αποκτήσετε θετική αύρα και αυτό μπορεί να έχει έντονη επίδραση στους ανθρώπους γύρω σας. Οι “ελεύθεροι” χαρούμενοι άνθρωποι προτιμούν “ελεύθερους” χαρούμενους ανθρώπους. Το πρόσωπό σας είναι πολύ πιο όμορφο όταν χαμογελάτε. Πιστέψτε μας.

Αιχμαλωτίστε τη ματιά τους

Είναι ωραίο να κοιτάτε τους ανθρώπους μέσα στα μάτια, αλλά δεν πρέπει να κοιτάτε επίμονα – αυτό μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να αισθανθούν άβολα ή να δώσει μία ψευδή αίσθηση οικειότητας. Πιστέψτε με, το έχω κάνει και πολλοί άνθρωποι με ρώτησαν: «Γιατί με κοιτάζεις με αυτόν τον τρόπο;» Αντ’αυτού γίνετε δεξιοτέχνες της ματιάς. Τρεις φορές είναι γοητεία αν θέλετε να δώσετε σε κάποιον να καταλάβει πως ενδιαφέρεστε.

Η εξάσκηση οδηγεί στην τελειότητα

Γίνετε ο χαμογελαστός, γεμάτος αυτοπεποίθηση, σέξι εαυτός σας όταν είστε γύρω από τους άλλους. Χαμογελάστε και επικοινωνείστε με όλους. Θα το καταστήσει πολύ πιο εύκολο να έχετε ήδη βγει από το καβούκι σας με ανθρώπους που δε σας ενδιαφέρουν ερωτικά, όταν θα γνωρίσετε κάποιον που πραγματικά θα θέλετε να φλερτάρετε μαζί του.

Διαβάστε ακόμη: 

Celebrity News 19/03: Αυτά είναι τα νέα που πρέπει να ξέρετε σήμερα

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα