Haralas: Η νέα συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020 θα ενθουσιάσει κάθε κομψή γυναίκα

Αέρας ανανέωσης και ασυμβίβαστης δημιουργικότητας πνέει στα καταστήματα Haralas, που έχουν μεταμορφώσει τη συλλογή τους και την οπτική τους ταυτότητα για να υποδεχτούν όχι μόνο τη νέα σεζόν της μόδας αλλά και τη νέα εποχή του ιστορικού brand. Με ορόσημο την καινούρια του καμπάνια, ο Haralas γυρίζει σελίδα και περνά σε νέα εποχή, παραμένοντας ωστόσο σταθερό σημείο αναφοράς των πιο επίκαιρων fashion trends και της εκλεπτυσμένης προσιτής πολυτέλειας. To νέο λογότυπο συμβολίζει τα αναρίθμητα σταυροδρόμια που μπορεί να ακολουθήσει κανείς, φορώντας τα αγαπημένα του υποδήματα, και προσκαλεί τους/τις απανταχού fashionistas σ’ αυτήν τη νέα διαδρομή.

Η ολοκαίνουρια συλλογή για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020 έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά τις πιο stylish εμφανίσεις, συνδυάζοντας  την ανάγκη για άνεση με την απόλυτη κομψότητα. Το φετινό παζλ συνθέτουν τα highly fashionable pieces της own-label collection σε κλασικές γραμμές, αλλά και τα trendy εμπνευσμένα σχέδια που ακολουθούν τις τρέχουσες τάσεις της μόδας, ενώ το portfolio ενισχύεται από τα so-hot-right-now υποδήματα και αξεσουάρ αγαπημένων διεθνών οίκων, όπως Nine West, Jessica Simpson, DKNY, Kendall & Kylie, UGG, Superga, MEXX, Camper, Ambitious, Gant, Glamazons, Guess και Trussardi μεταξύ άλλων.

Campaign

Πρώτος σταθμός. Η νέα καμπάνια χρησιμοποιεί ως καμβά το χώρο του πρώην ανατολικού αεροδρομίου και αφήνεται στα έμπειρα χέρια του Γιάννη Μπουρνιά, που αποτυπώνει στις εικόνες του τον νέο προσανατολισμό και την ανανεωμένη ταυτότητα του Haralas.  Μέσα από το εμβληματικό περιβάλλον του παλαιού αεροδρομίου, το ιστορικό παρελθόν συνδέεται με τη σύγχρονη αισθητική, αναδεικνύοντας αριστοτεχνικά το μοντέρνο ύφος της νέας συλλογής Haralas και τον αέρα ανανέωσης που αποπνέεται σε κάθε του πτυχή.

Για Εκείνη

Σε μια σεζόν που τα αξεσουάρ κατέχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, η νέα συλλογή των καταστημάτων Haralas έρχεται για να καλύψει τις καθημερινές και ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας.  Η συλλογή περιλαμβάνει γόβες με τετράγωνη μύτη, υποδήματα με statement διακοσμητικά στοιχεία, όπως φιόγκους και στρας, cowboy boots και slouchy μποτάκια, over the knee μπότες και εντυπωσιακά snake prints, σε μια ξεχωριστή χρωματική παλέτα.
Φυσικά από τη γυναικεία συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα απαραίτητα sneakers και τα casual & trendy φλατ σχέδια, που εξυπηρετούν τις ανάγκες των καθημερινών εμφανίσεων. 

Για Εκείνον

Η συλλογή που συνθέτουν η own label σειρά, μαζί με τα διάσημα global brands των καταστημάτων Haralas, περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος άνδρας. Από τα sneakers και τα casual booties, μέχρι τα κομψά δετά και τα διαχρονικά loafers, οι φετινές προτάσεις Haralas ολοκληρώνουν ιδανικά τα outfits των απαιτητικών Alpha Males.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα