That’s All Folk: Η νεαρή τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη αποκλειστικά στο νέο InStyle

Η νεαρή τραγουδίστρια Παυλίνα Βουλγαράκη εντυπωσιάζει με το ταλέντο και την ομορφιά  της. μεταμορφώνεται σε φολκλόρ ιέρεια και αναδεικνύει το απόλυτο trend της σεζόν.

Η Παυλίνα φωτογραφήθηκε και μίλησε στο νέο InStyle που κυκλοφορεί και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στιλ αλλά και στα style icons της.

Fashion Sense

«Θαυμάζω πολύ τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ντύσιμό τους σαν έργο τέχνης, όμως εγώ είμαι αρκετά πιο ατημέλητη. Το στιλ μου θα το χαρακτήριζα gipsy- rock»

Role Models & Style Icons

«Η Stevie Nicks Fleetwood Mac και η Frida Kahlo. Έχω μελετήσει πολύ τη Stevie, νομίζω ότι γνωρίζω τα πάντα για αυτή. Αισθάνομαι ότι είναι πολύ αντιφατική, όπως και εγώ. Αν και είναι αρκετά λάθος, αγαπάω έναν καλλιτέχνη μόνο αν καταφέρω να τον αγαπήσω ως άνθρωπο. Μελετάω τις κινήσεις του, τη ζωή του, τις επιρροές του. Στη Frida με γοητεύει το γεγονός ότι ζωγράφιζε πορτρέτα του εαυτού της και όταν τη ρώτησαν γιατί το έκανε αυτό, απάντησε “μα εμένα ξέρω καλύτερα από τον καθένα”».

Διαβάστε περισσότερα στο InStyle Σεπτεμβρίου που κυκλοφορεί με δύο δώρα μόνο για εσάς: ένα αφρόλουτρο & μία κρέμα σώματος Cotton Blossom από τη σειρά Aromatics.

Διαβάστε ακόμη:

InStyle Σεπτεμβρίου: Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες για το νέο τεύχος 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα