Thank God! O Justin Bieber επιτέλους άλλαξε τα μαλλιά του…

Ο Justin εξακολλουθεί να είναι η φαντασίωση μικρών (και μεγάλων apparently) κοριτσιών σε όλο τον κόσμο. Παράλληλα εξακολουθεί να φέρεται σαν κακομαθημένος teenager …όντας κακομαθημένος teenager και εκτός από την απαράδεκτη συμπεριφορά του είχε κάνει και ένα έγκλημα στα μαλλιά του. Τα είχε βάψει πλατινέ για άγνωστους λόγους και εμάς δεν μας άρεσαν όσο άρεσαν στις fans του που -μεταξύ μας- θα τους άρεσε ό, τι και αν έκανε.

 

Δεν του πήγαινε, δεν ήταν ωραίο, δεν είχε λογική ούτε στιλ αλλά ο Justin είναι Justin και δεν μας είχε ξαφνιάσει με την επιλογή του. Μας ξάφνιασε όμως ευχάριστα όταν εμφανίστηκε στο show της Ellen Degeneres με νέο, νορμάλ, καστανό χρώμα και πολύ προσεγμένο look. Είπε αντίο (για μια μέρα άραγε;) στα χαμηλοκάβαλα παντελόνια και τα φούτερ και εμφανίστηκε με ένα ριγε t-shirt αλλά και με καστανά μαλλιά, με χωρίστρα!

justin bieber allakse xroma kastano

 

Μάλιστα, έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media Πως έιναι ένας νέος Justin και πως έχει αφήσει το αντιδραστικό παιδί πίσω του. Είπε πως νοιάζεται για τους φαν του και πως θέλει να το δείχνει από εδώ και στο εξής… Τα μαλλιά βοηθούν όπως και το νέο look μικρέ, χαριτωμένε Justin αλλά θα χρειαστούν και πράξεις οπότε αναμένουμε…

Δείτε ακόμα: 

O Justin Bieber είναι το νέο πρόσωπο του Calvin Klein

Justin Bieber: Για ποιο λόγο βρέθηκε στη Σαντορίνη;

She bangs! Η Selena Gomez με νέο look λίγες ώρες αφού την είδαμε με τον Justin Bieber

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα