Θα είναι αυτή η πιο επιτυχημένη (και to the point) συνεργασία της Ελένης Μενεγάκη;

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να είναι η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης, όμως πιστεύει στην ομάδα και στη συνολική δουλειά. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου το γεγονός πως η ωραία Ελένη έχει διάρκεια όλα αυτά τα χρόνια. Η παρουσιάστρια, όπως γνωρίζετε, είχε πάντα δίπλα της πιστούς συνεργάτες με ισχυρές προσωπικότητες. Κάποιοι από αυτούς ήταν μετρ στο χιούμορ, όπως για παράδειγμα η Κατερίνα Ζαρίφη. Η Κατερίνα όμως δεν είναι πλέον στο πλευρό της Ελένης, αν και οι δυο γυναίκες έχουν άριστες σχέσεις. Το κενό όμως της Κατερίνας ως προς το κομμάτι της ατάκας παραμένει και η Ελένη είναι μία έξυπνη γυναίκα που αντιλαμβάνεται πως πρέπει να αναπληρωθεί.

Την ώρα τώρα που ο ΑΝΤ1 δεν βρίσκεται και στην καλύτερη φάση του και που πολλά πρόσωπα από το δυναμικό του δεν έχουν αξιοποιηθεί, η Ελένη πολιορκεί, σύμφωνα με ρεπορτάζ εκπομπής, έναν πολύ γνωστό παρουσιαστή. Ο λόγος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που το τηλεοπτικό του μέλλον στο κανάλι του Αμαρουσίου είναι αβέβαιο και που τα τελευταία δημοσιεύματα τον θέλουν να αποχωρεί. 

Μάλιστα, όπως ανέφεραν σήμερα στο «Φτιάξε καφέ να στα πω», όσο καθυστερεί η εκμετάλλευσή του, η Ελένη  καραδοκεί. Η δημοσιογράφος της εκπομπής Ανθή Βούλγαρη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Στον ΑΝΤ1 μπορεί να μην αξιοποιούν τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, υπάρχει όμως μια μεγάλη παρουσιάστρια που τον θέλει. Όπως έμαθα μέσα στο Πάσχα, η Ελένη Μενεγάκη ζήτησε να είναι στο πλευρό της ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Ο ίδιος το είχε διαψεύσει, όμως, καλά πληροφορημένες πηγές μου είπαν ότι ο Δημήτρης συζήτησε την πρόταση αλλά θέλει να δει τι θα γίνει με τον ΑΝΤ1».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Αν κάτι τέτοιο γίνει, πραγματικά θα είναι μία πολύ έξυπνη και τονωτική ένεση στην εκπομπή της Ελένης. Ας μη ξεχνάμε φυσικά και τη δυνατή τηλεοπτική τους χημείακαθώς και τις ξεκαρδιστικές ατάκες όταν ο παρουσιαστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της.

eleni menegaki

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα