Tezenis: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα συλλογή των πιο ξεχωριστών, οικονομικών εσωρούχων της αγοράς

Τα ρούχα και πόσο μάλλον τα εσώρουχα είναι το φετίχ μιας γυναίκας. Όλες τα αγαπάμε και επιλέγουμε τα καλύτερα, σύμφωνα με το στιλ μας και με ότι μας ταιριάζει. Επειδή θέλουμε πάντα να είμαστε ενημερωμένες και προετοιμασμένες για το καλοκαίρι, η εταιρεία Tezenis μας δείχνει από τώρα τις ερχόμενες τάσεις.

Το ιταλικό brand που έχουμε αγαπήσει εδώ και μερικά χρόνια και στην Ελλάδα, μας παρουσιάζει και τη νέα του συλλογή για την Άνοιξη- Καλοκαίρι 2015, η οποία διακρίνεται από ποικιλία τάσεων που εκφράζουν τη διάθεση σας που αλλάζει καθημερινά.

Ξεκινάμε από τη συλλογή για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου η οποία είναι αφιερωμένη στη γυναίκα που είναι σέξι -αλλά όχι υπερβολικά- προτείνοντας δαντέλα και λεπτές διαφάνειες, σε μαύρο και nude, αλλά και πολυχρωμία και cartoon σχέδια, για τον τύπο της γυναίκας που έχει χιούμορ.

Αναλυτικότερα, στη ροκ σειρά χρωματικά κυριαρχούν το μαύρο και το μοβ που φωτίζονται από αποχρώσεις της ροζ πορσελάνης ενώ κερδίζουν τις εντυπώσεις οι ασύμμετρες γραμμές, τα ημι-σκισμένα στριφώματα και τα εξώπλατα ντεκολτέ.

Τα τζιν κομμάτια τόσο της σειράς Easywear όσο και της σειράς Lingerie επηρεάζονται από τη φύση και τη γεωμετρία με floral prints, μοτίβα από λαχούρια και πουά, ενώ η αθλητική της σειρά εμπλουτίζεται με φούστες από τούλι και ριγέ παντελόνια, σε ροζ και πράσινο της μέντας.

Έντονη και η επιρροή του Χόλιγουντ στη συλλογή και κυρίως η pin- up εποχή της δεκαετίας του 1950, χαρίζοντας στα κομμάτια της συλλογής navy prints και οι λεπτομέρειες από μικροσκοπικές άγκυρες και πηδάλια, ρίγες και πουά, κόμπους και κορδόνια σε κρεμ παλέτες και αποχρώσεις του μπλε.

Καλοκαίρι σημαίνει και μουσικά φεστιβάλ, έτσι η Tezenis εμπνέεται από το καλιφορνέζικο καλοκαίρι και το Coachella εστιάζοντας περισσότερο στη δεκαετία 1970, τότε που έκανε την εμφάνιση του το ιστορικό ροκ φεστιβάλ. Κεντημένα τζιν σορτσάκια και μπλούζες από δαντέλα, μικροσκοπικά floral φορέματα και έθνικ στοιχεία, που προσδίδουν αμέσως στο καλοκαίρι Tezenis σύγχρονες και χαρούμενες πινελιές, ζωντανεύοντας την hippie πλευρά του φεμινισμού.

Διαβάστε ακόμα:

Shopping Guide: Οι κάπες είναι το must του φετινού χειμώνα

Calzedonia: Σας δίνει την τέλεια εναλλακτική για το καλσόν στο χρώμα του δέρματος

Τι έκπληξη ετοιμάζει η Links o f London για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα