TEZENIS: Η νέα συλλογή έχει όλες τις τάσεις που πρέπει να έχετε στη ντουλάπα σας

Με δεδομένο ότι τα ταξίδια είναι πηγή έμπνευσης, η basic σειρά αφιερώνεται στις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου κι αντανακλά το κοσμοπολίτικο ύφος του Tezenis brand.
Μία μεγάλη ποικιλία από σουτιέν εμπνευσμένα από τους πιο cool, trendsetter προορισμούς του πλανήτη…

Κάνεις το γύρο του κόσμου σε δευτερόλεπτα, μένει μόνο να επιλέξεις «πόλη» να κουμπώσεις το σουτιέν σου, να κοιταχτείς στον καθρέφτη κι έτοιμη για το ταξίδι.

Η νέα Basic σειρά της Tezenis είναι ένας παγκόσμιος χάρτης με τις τελευταίες τάσεις όπου συναντιούνται η θηλυκότητα και το στιλ.

miami special

Miami & Miami Special

Ένα best seller από την Fall/Winter συλλογή, το σουτιέν MIAMI bra διατίθεται σε νέες υφές και prints. Σε μπαλκονέ στιλ με μπανέλα, είναι κάτι καινούργιο αυτή τη σεζόν και παρουσιάζεται με ελαφριά ενισχυμένα cups που πετυχαίνουν super push-up αποτέλεσμα.
Το ντεκολτέ με φαρδιές τιράντες το καθιστά χωρίς αμφιβολία ένα bra top – ιδανικό για να φορεθεί και ως outerwear σε ένα ολοκληρωμένο look.

Η Tezenis σας προσκαλεί να ανακαλύψετε αυτόν κι άλλους «προορισμούς» της SS ’18 συλλογής, σουτιέν με ονόματα μητροπόλεων που σας ταξιδεύουν στον κόσμο.

Πόλεις-προορισμοί που έχουν συγκεντρωθεί σε ένα special online οδηγό (Tezenis.com), με style tips για το πώς θα φορέσετε τα διάφορα μοντέλα. Μία φίλη 24/7 που σας κρατάει παρέα σε αυτό το μοναδικό, απίστευτο ταξίδι!

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα