Τέσσερις ερωτήσεις για μόδα που δεν πρέπει να κάνετε σε μία fashion editor

Mου αρέσει πολύ να μιλάω για μόδα, μου αρέσει να δέχομαι ερωτήσεις για μόδα, γιατί νιώθω ότι βοηθάω, όπως αντίστοιχα βέβαια με βοηθούν και εμένα άλλοι που γνωρίζουν πολύ καλύτερα από εμένα το συγκεκριμένο αντικείμενο και όχι μόνο. Παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποια πράγματα που θα προτιμούσα να μη συζητάω και κάποιες ερωτήσεις που θα προτιμούσα να μη μου γίνονται. Όχι, δεν είμαι ιδιότροπη, υπάρχει λόγος που κάποιες ερωτήσεις είναι άνευ ουσίας και τον εξηγώ σε κάθε περίπτωση, πολύ αναλυτικά.

Τι είναι της μόδας;

Έχω πει αναρίθμητες φορές ότι στη μόδα είναι αμέτρητα κάθε σεζόν μιας και υπάρχει έντονη πολυμορφία στον χώρο. Ο κάθε σχεδιαστής μπορεί να δείξει ό,τι θέλει και επιπλέον οι τάσεις διαμορφώνονται και από το streetstyle. Έτσι αν έχετε πολύ χρόνο, μπορώ να καθίσω και να σας πω όλα όσα είναι στη μόδα, αλλά πραγματικά, δεν έχει τόση σημασία, μιας και μπορείτε να δείτε τα επικρατέστερα trends απλώς κάνοντας μια αναζήτηση στο Google.

Μου πάει εμένα που έχω κοντά χέρια, παχουλά πόδια κλπ κλπ;

Ναι. Ακόμα μία ερώτηση που δε θέλω να ακούω από κανέναν, είναι το τι πάει και τι δεν πάει. Ναι, οκ πολλές φορές προτείνω ρούχα και αξεσουάρ με βάση τον σωματότυπο γιατί πολύ απλά υπάρχουν κάποιοι  γενικοί κανόνες. Σημασία έχει όμως το πώς αισθάνεται ο καθένας με αυτό που φοράει. Αν λοιπόν νιώθετε υπέροχα φορώντας ένα κομμάτι, δεν έχει καμία σημασία το τι λέω εγώ. Φορέστε το και είναι σίγουρο πως θα κάνετε εντύπωση.

Ποιος είναι ο καλύτερος σχεδιαστής;

Δεν υπάρχει καλύτερος σχεδιαστής. Δεν υπάρχει καλύτερο brand. Μπορώ να απαντήσω στο ποιοι είναι οι αγαπημένοι μου αλλά αφενός δεν είμαι παντογνώστης ώστε να μπορώ να βάλω κάποιον αυθαίρετα σε θρόνο και αφετέρου, ο χώρος είναι γεμάτος από ταλαντούχους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, που θα ήμουν αφελής αν επέλεγα έτσι απλά έναν.

Σου αρέσει αυτό που φοράω; 

Πρώτα από όλα, θα πρέπει να μάθετε να ρωτάτε τον εαυτό σας. Δεν έχει καμία σημασία τι πιστεύω εγώ, αν εσείς έχετε επιλέξει να το φορέσετε. Η απάντηση λοιπόν είναι παρόμοια με αυτή της προηγούμενης ερώτησης και γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο δε χρειάζεται να την κάνετε. Επιπλέον, να σας αποκαλύψω, ότι κανένας «ειδήμων», συμπεριλαμβανομένης και εμού, δε θα σας πει την αλήθεια αν δεν είστε κολλητή του φίλη. Όχι δε μας αρέσουν τα ψέμματα, αλλά είμαστε απλώς ευγενείς και δε θα σας πούμε ποτέ ότι αυτό που φοράτε δε μας αρέσει καθόλου. Το μόνο που θα κάνουμε είναι να σας αποτρέψουμε, αν ρωτήσετε τη γνώμη μας πριν το αγοράσετε.

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα