Τέλος στα σενάρια: Όλη η αλήθεια για τη συνεργασία Κωστόπουλου-Καινούργιου στον Alpha

 

Πολλοί ανέμεναν την επιστροφή του γνωστού παρουσιαστή στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου. Ωστόσο το συγκεκριμένο σενάριο, δείχνει να τελειώνει με βάση όσα έγιναν γνωστά σήμερα το πρωί, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Εδώ και ενάμιση μήνα λοιπόν, συζητιέται έντονα η επιστροφή του Πέτρου Κωστόπουλου στον Alpha και συγκεκριμένα στην ζώνη 4-6 το απόγευμα. Στη σημερινή εκπομπή «Με το Καλημέρα», που παρουσιάζει ηΧριστίνα Λαμπίρη στο Epsilon, έγινε γνωστό τι μέλλει γενέσθαι με το συγκεκριμένο «σήριαλ».

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη, μίλησε για το ρεπορτάζ που έχει πραγματοποιήσει όλο αυτόν τον καιρό. Οι πηγές της από το κανάλι διέψευδαν πως είχε περάσει ο Πέτρος Κωστόπουλος από τα γραφεία του σταθμού. Η δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά οτι χτες που επικοινώνησε, οι άνθρωποι εκνευρισμένοι της απάντησαν: «Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος του χρόνου στον Alpha. Γίνονται δοκιμαστικά αυτή τη στιγμή με την Κατερίνα Καινούργιου και πολλά νέα παιδιά και αν όλα πάνε καλά θα βγουν 4 με 6 το απόγευμα να κάνουν μια σχολιαστική εκπομπή».

Πριν λίγες ημέρες μάλιστα σημειώθηκαν ορισμένα νέα ονόματα, για τα άτομα, που θα βρίσκονται στο πάνελ της εκπομπής. Συγκεκριμένα μιλάμε για τον Δημήτρη Σαράντο, ο οποίος είχε ξεχωρίσει στα δοκιμαστικά, αλλά και τον Σταμάτη Din Dan Done, ραδιοφωνικό ταίρι του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή του Ρυθμού.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος είχε τοποθετηθεί πριν περίπου ένα μήνα: «Κάνω συζητήσεις για τρεις νέες εκπομπές, με διαφορετικούς ανθρώπους, σε διαφορετικά κανάλια. Talk show με ενδιαφέρει». Αξίζει να σημειώσουμε, πως τα επικρατέστερα κανάλια με τα οποία μιλούσε ο παρουσιαστής, ήταν ο Alpha και το Mega. Σε ότι αφορά το Μεγάλο κανάλι, μιλάει για ένα talk show, του οποίου όμως η διάρκεια θα ήταν μέχρι τις αρχές του νέου έτους. Σημαντικό ρόλο όπως όλα δείχνουν, θα παίξει και το τηλεοπτικό μέλλον του καλού του φίλου,Γιάννη Λάτσιου.

Δείτε το βίντεο από την σημερινή εκπομπή και την αποκάλυψη της δημοσιογράφου.


Διαβάστε ακόμα:

Τζένη Μπαλατσινού-Πέτρος Κωστόπουλος: Κοινές διακοπές στην Πάτμο για τα παιδιά τους

Έλλη Στάη: Το αψεγάδιαστο κορμί της με μαγιό στην παραλία και η συνάντηση στην ξαπλώστρα με τον Πέτρο Κωστόπουλο για τα νέα επαγγελματικά του βήματα

Η Αμαλία Κωστοπούλου στο πρώτο της εξώφυλλο σε περιοδικό: Δείτε την καλλονή κόρη Κωστόπουλου-Μπαλατσινού να ποζάρει στη θάλασσα

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα