Τελικά είναι έγκυος: Πάρα πολύ διάσημη celebrity απαθανατίστηκε με πολύ φουσκωμένη κοιλίτσα

Μετά από μήνες και μήνες εικασιών ήρθε λοιπόν η ώρα να μάθουμε την αλήθεια. Η μικρότερη αδερφή της οικογένειας Kardashian-Jenner θα γίνει τελικά μαμά κάτι που αποδεικνύεται και από τις πρόσφατες φωτογραφίες και βίντεο που κυκλοφόρησαν. Η Kylie Jenner, που περιμένει παιδί από τον σύντροφό της, τον ράπερ Travis Scott, προσπάθησε τόσο καιρό να κρατήσει κρυφή την είδηση της εγκυμοσύνης της κι ενώ ανέκαθεν ήταν ιδιαίτερα ενεργή στα social media, τους τελευταίους εννιά περίπου μήνες έχει περιορίσει αρκετά της αναρτήσεις της και τις φωτογραφίες που μοιράζεται.

Και η απόδειξη για την εγκυμοσύνη της έρχεται από τo lifestyle site TMZ που τράβηξε  βίντεο την Kylie την ώρα που έβγαινε από το αμάξι για να πάει μια βόλτα με τη μητέρα της Kris Jenner και την κολλητή της φίλη Jordyn και στο οποίο φαίνεται ότι όχι μόνο έχει πολύ μεγάλη κοιλιά αλλά ότι και είναι στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης της.

Να θυμίσουμε εδώ ότι εκτός από την 20χρονη, που συμμετέχει στο reality show Keeping up with the Kardashians και έχει και τη δική της πολύ επιτυχημένη εταιρεία καλλυντικών, έγκυος είναι και η αδερφή της Khloe Kardashian ενώ και η Kim απέκτησε πριν λίγες μέρες το τρίτο της παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας.

A post shared by TMZ (@tmz_tv) on

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα