#teleftaiotsigaro: 11 celebrities εξομολογούνται την ιστορία πίσω από το δικό τους τελευταίο τσιγάρο

Η ζωή των ανθρώπων που καπνίζουν είναι γεμάτη από τελευταία τσιγάρα. Δεν υπάρχει καπνιστής που να μην περάσει από το σισύφειο μαρτύριο της προσπάθειας να σταματήσει να καπνίζει τσιγάρα. Και ενώ κάποιοι επιτυγχάνουν στο πόνημά τους, υπάρχουν αρκετοί που δυσκολεύονται και τα παρατούν. Τίποτα όμως δεν εμπνέει περισσότερο στην προσπάθεια κάποιου να κόψει το τσιγάρο από τις ιστορίες των ανθρώπων που έκαναν το τελευταίο τους τσιγάρο, πέτυχαν το στόχο τους και άλλαξαν τη ζωή τους.

Σε αυτή την κατεύθυνση φαίνεται να είναι και ο στόχος του online κινήματος #teleftaiotsigaro  που βλέπουμε να κερδίζει έδαφος στα social media και να γίνεται viral. Οι Έλληνες celebrities και influencers ίσως για πρώτη φορά δεν χρησιμοποιούν τα accounts τους για να προωθήσουν κάποιο προϊόν, αλλά ένα «κίνημα» που στηρίζει όλους αυτούς που είναι έτοιμοι για το  #teleftaiotsigaro τους μια για πάντα.

Δείτε όλους τους celebrities που έχουν ανεβάσει φωτογραφίες από το #teleftaiotsigaro στα social και έχουν μοιραστεί τις δικές τους ιστορίες από την τελευταία φορά που έβαλαν τσιγάρο στο στόμα τους. Μήπως να τους ακολουθήσουμε και να κάνουμε μαζί τους το τελευταίο τσιγάρο;

To #teleftaiotsigaro του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη

Ο διάσημος ηθοποιός έχει να καπνίσει έξι χρόνια και είναι σε καλύτερη φόρμα από ποτέ συνεχίζοντας τις περιπέτειές του στα βουνά. Μήπως να τον ακολουθήσετε;

To #teleftaiotsigaro του Κωνσταντίνου Αργυρού

Ο λαϊκός τραβαδούρος μιλά για το #telefteotsigaro του και αποδεικνύει ότι ο έρωτας και ο πόνος δεν έχουν σχέση με το τσιγάρα.

To #teleftaiotsigaro του Γιώργου Μαυρίδη

George_Mavridis_story

Μπορεί να μην κέρδισε στο Nomads, αλλά ο Γιώργος Μαυρίδης. ήταν σίγουρα νικητής στην καρδιά του κόσμου. Τώρα μας προτείνει να κάνουμε το τελευταίο μας τσιγάρο μια για πάντα. Πώς μπορούμε να την ακολουθήσουμε;

To #teleftaiotsigaro της Ελένης Φουρέιρα

Η τραγουδίστρια που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision αφήνει πίσω το τσιγάρο και όλα όσα δεν την αφήνουν να πάει μπροστά στη ζωή της. 

To #teleftaiotsigaro της Ελιάνας Χρυσικοπούλου

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ελένη αποκαλύπτει πότε και γιατί έκανε το τελευταίο της τσιγάρο.

To #teleftaiotsigaro της Έλενας Γαλύφα

Η fashion blogger έκοψε πρόσφατα το τσιγάρο και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

To #teleftaiotsigaro της Ελένης Νικολούλια

Άνοιξε την Άνοιξη με #teleftaiotsigaro

A post shared by eleni nikoloulia ? (@eleninikoloulia) on

Η influencer προτείνει με την έναρξη της Άνοιξης να αλλάξουμε συνήθειες και να κάνουμε επιτέλους το τελευταίο τσιγάρο πριν το αφήσουμε για πάντα.

To #teleftaiotsigaro του Ορέστη Καρύδα

Ο ηθοποιός προτείνει να δούμε την ομορφιά της φύσης και να γίνουμε όλοι μέρος τους κινήματος #teleftaiotsigaro.

To #teleftaiotsigaro του Νικόλα Μάστορα

Ο φωτογράφος έχει να κάνει τσιγάρο εδώ και δέκα χρόνια και η ιστορία του είναι έμπνευση για όσους σκέφτονται να τον ακολουθήσουν και δεν το έχουν κάνει ακόμα.

To #teleftaiotsigaro του Γιώργου Παπακώστα

Ο διάσημος σεφ αποκαλύπτει πως η ζωή γίνεται πιο ωραία μετά το τελευταίο τσιγάρο.

To #teleftaiotsigaro του Δημήτρη Τσακούμη

Ο lifestyle blogger παροτρύνει τους followers του να αλλάξουν τη ζωή τους με ένα τελευταίο τσιγάρο.

Μάθετε περισσότερα για την καμπάνια στο www.teleftaiotsigaro.gr.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα