Tattoo lovers: Celebrities που αγαπούν τα τατουάζ και έχουν γεμίσει το σώμα τους

O Ben Afflect εμφανίστηκε στην παραλία με ένα τεράστιο, πολύχρωμο τατουάζ στη πλάτη του. Οι φωτογραφίες με το εν λόγω τατουάζ τραβήχτηκαν σε παραλία της Χαβάης στη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του ταινίας «Triple Frontier» αν και το συγκεκριμένο το είχαμε δει και μερικά χρόνια πριν, με το γνωστό ηθοποιό να ισχυρίζεται τότε πως είναι ψεύτικο και το έκανε για την ταινία «Live By Night». Η αλήθεια είναι πως μόλις το αντικρύσαμε το πρώτο πράγμα που μας ήρθε στο μυαλό ήταν τι ακριβώς σκεφτόταν και πώς, πότε και γιατί κάποιος μπορεί να κάνει τατουάζ έναν φοίνικα να αναγεννιέται από τις στάχτες του. Το τατουάζ φυσικά δεν έμεινε απαρατήρητο από κακεντρεχείς χρήστες των social media, οι οποίοι έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν πόσο κακόγουστο είναι. Ο ίδιος έχει δηλώσει για τα τατουάζ του «Έχω πολλά τατουάζ, αλλά προσπαθώ να είναι σε σημεία που δεν χρειάζεται να καλύπτεις πολύ. Με τον καιρό παθαίνεις κάτι σαν εθισμό με τα τατουάζ».

Είναι γεγονός πως τα τατουάζ είναι μια τέχνη που έχει αγαπηθεί πολύ την τελευταία δεκαετία και φυσικά οι διάσημοι δεν έχουν παραλείψει να κοσμήσουν το σώμα τους με αυτά. Κάποια είναι ιδιαίτερα, minimal και διακριτικά, άλλα μεγάλα, κάποια συμβολίζουν αγαπημένα τους πρόσωπα και σημαντικές στιγμές τις ζωής τους, ενώ κάποια άλλα φαίνονται ακατανόητα επάνω τους. Εμείς συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε τους celebrities με την μεγαλύτερη αγάπη στα τατουάζ.

Κώστας Μαρτάκης

Ένας πάπυρος, όπου μέσα έχει χαράξει τα ονόματα της οικογένειάς του, ήταν το πρώτο τατουάζ που έκανε πριν από τέσσερα χρόνια ο Κώστας Μαρτάκης. Στη συνέχεια προστέθηκε ένας σταυρός «πιστεύω πολύ στον Θεό και είναι σαν να νιώθω τη δύναμή, τον έχω συνεχώς δίπλα μου», έχει δηλώσει. Πριν πρόσφατα έκανε κι ένα σμήνος από αετούς «Οι αετοί συμβολίζουν την ελευθερία, είναι ανεξάρτητα όντα. Αυτά τα χαρακτηριστικά αντιπροσωπεύουν απόλυτα την προσωπικότητά μου».

Τάμτα

Το πρώτο της τατουάζ η Ταμτα το έκανε πριν από οκτώ χρόνια. Κατάφερε να ενώσει με συμβολισμούς τις τρεις μεγάλες της αγάπες, την κόρη της, τη μουσική και τη χώρα της, σε ένα όμορφο σχέδιο στην πλάτη. «Το διαμόρφωσα στα δικά μου δεδομένα, μπλέκοντας μαζί αυτά που αγαπάω. Ό,τι σχέδιο έχω πάνω μου σημαίνει κάτι, δεν είναι αφηρημένο. Θέλω να έχει νόημα για μένα, ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να το μετανιώσω, όσα χρόνια κι αν περάσουν» έχει πει. Το τελευταίο της τατουάζ το χτύπησε στα πλευρά και έχει εκμυστηρευτεί πως είναι πολύ ιδιαίτερο για εκείνη και συναισθηματικά φορτισμένο. «Η μαμά μου έγραψε στα γεωργιανά τη φράση “Φως της ζωής μου” , έτσι με αποκαλούσε όταν ήμουν μικρό κοριτσάκι, κι εγώ τη χάραξα για πάντα πάνω μου» λέει με συγκίνηση. Η αδυναμία που είχε στον αγαπημένο της τραγουδιστή Michael Jackson χαράχτηκε σε δύο δάχτυλα των χεριών της. «Την ημέρα της κηδείας του χάραξα το “Beat it” και μόλις συμπληρώθηκε ένας χρόνος από το θάνατό του χτύπησα tattoo το στίχο “Make a change” από ένα τραγούδι του».

Cara Delevingne

Η Cara Delevingne έχει είκοσι τατουάζ επάνω σε όλο της το σώμα και όλα φαίνεται πως έχουν τη σημασία τους για εκείνη. Ένα λιοντάρι στα δάχτυλα της ήταν το πρώτο της τατουάζ και συμβολίζει την περίοδο όπου ξεκίνησε το modeling και έπρεπε να σταθεί δυνατή. Εκτός από αυτό έχει και τη φράση “made in England” στην πατούσα, το “don’t worry be happy” κάτω από το στήθος της, μάτια στην πλάτη της, το ονόμα της μαμάς της, τον τυχερό της αριθμό 12, τα αρχικά του ονόματος της, τη λέξη bacon στο πόδι της, αστεράκια, διαμάντι, μαγικά σύμβολα και πολλά άλλα στολίζουν το κορμί της.

Rihanna

Aπό τις σταρ που έχουν τα περισσότερα τατουάζ στο σώμα τους είναι η Rihanna. Τo πρώτο της τατουάζ το έκανε το 2006  και ήταν δύο νότες στο πόδι, που συμβόλιζαν το ξεκίνημα της μουσικής της καριέρας, το οποίο μάλιστα το κάλυψε αργότερα, αντικαθιστώντας το με ένα αιγυπτιακό γεράκι. Έχει χτύπησει επίσης ένα skull με κόκκινο φιογκάκι πίσω από τον αστράγαλο, ένα παραδοσιακό tribal maori νύχι δράκου στο χέρι, που ίδιο το έχει και ο Chris Brown, τη λέξη”Love” στη μέσα μεριά του μεσαίου της δαχτύλου, “Shhh” στο δείκτη, τη φράση “Al Hurria fi Al Maseeh” που σημαίνει “ελευθερία βρίσκω στο θεό”, τη θεά Ίσιδα  κάτω από το στήθος της που συμβολίζει την απόλυτη γυναίκα,  αστέρια πίσω στην πλάτη, το προσωπικό της motto “Never a failure, always a lesson”, τη θεά Νεφερτίτι σύμβολο της δύναμης και της αγάπης, ένα μικρό σταυρό στο λαιμό, σε άγνωστη γλώσσα ένα πάνω από το γοφό που σημαίνει Lover και πολλά άλλα.

Μαίρη Συνατσάκη

H Μαίρη Συνατσάκη σχεδόν κάθε χρόνο προσθέτει λίγο ακόμη μελάνι επάνω της. Έτσι λοιπόν πλέον έχει ένα δίδυμο τατουάζ με την αδερφή της, την φράση ” και χορεύω¨που την χαρακτηρίζει αλλά και αυτή που συμβολίζει το νόημα της ζωής για εκείνη “η ευγνωμοσύνη δημιουργεί μαγεία”, το οποίο έχει χτυπήσει ίδιο και η φίλη της Ντορέττα Παπαδημητρίου. Επίσης, η παρουσιάστρια έχει στα πλευρά της τους αγαπημένους της στίχους από τον καλλιτέχνη Λέοναρντ Κοέν.  Η ίδια έχει δηλώσει για τα τατουάζ: «Tο πρώτο τατουάζ μου το έκανα μεγάλη. Κάποια στιγμή στα 18 είχα μαζέψει χρήματα και είχα βρει ένα σχέδιο νεράιδας που ήθελα να κάνω. Είχα κλείσει ραντεβού και είχα δώσει και 50 ευρώ προκαταβολή και δεν πήγα ποτέ να το κάνω. Αγχώθηκα πιστεύω. Ότι θα φρικάρω με την μονιμότητα. Και πέρασαν 4 χρόνια μέχρι να ξανασκεφτώ το ενδεχόμενο της δερματοστιξίας όταν και την πραγματοποίησα πρώτη φορά. Μπορεί να φρικάρεις στην αρχή λιγάκι. Αλλάζεις την όψη σου κι αυτό έχει μια σημαντικότητα».

Μύρωνας Στρατής

2183_MIRONAS_STRATIS_,τατουαζ1662017(1)(1)

Ο Μύρωνας Στρατής σημάδεψε την αλλαγή της δεκαετίας στη ζωή του και τα νέα του ξεκινήματα στη ζωή με τατουάζ. «Η κρίση της ηλικίας των 30 εμένα μου βγήκε στα τατουάζ. Μέχρι τότε ήμουν αρνητικός, αλλά μοιραία επηρεάστηκα από τη σχέση που διατηρούσα τότε και τα αγάπησα κι εγώ. Έτσι ξύπνησα ένα πρωί και είπα “θέλω να κάνω τατουάζ και να είναι λίγο μεγάλο. Το επεξεργαζόμουν για αρκετό καιρό στο μυαλό μου και μόλις ήρθε μέσα μου η αποδοχή, το έκανα» έχει παραδεχτεί. Τα πρώτα σχέδια που χτύπησε ήταν ένα λουλούδι, ένα ρολόι, μια κιθάρα, μια κασέτα και αργότερα ένα αεροπλάνο. «Ο λόγος που το έκανα είναι γιατί αγαπάω πολύ τα ταξίδια» έχει εξηγήσει. Φυσικά, από το σώμα του δεν θα μπορούσε να λείπει κάτι που σχετίζεται με τη μαγειρική. «Έχω χτυπήσει ένα κατσαρολάκι κι ένα παγωτό, γιατί λατρεύω τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική».

Σίσσυ Χρηστίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου έχει στην λεκάνη της την ημερομηνία γεννήσεως του γιου της, με φτερά κι ένα φωτοστέφανο, στην ωμοπλάτη της αστέρια και δίπλα σε κάθε αστέρι ένα μονόγραμμα από τα μέλη της οικογένειάς της. Ακόμη έχει στον ένα καρπό τα αρχικά του γιου της, το οποίο έχει κάνει και ο Θοδωρής Μαραντίνης, και στο άλλο χέρι έναν σταυρό με φτερά αγγέλου, για προστασία.

Miley Cyrus

102.7 KIIS FM's Wango Tango 2017 - Show. Pictured: Miley Cyrus Ref: SPL1498480  130517   Picture by: AXELLE WOUSSEN/Bauergriffin.com

 

 

Η Miley Cyrus έχει επίσης πάνω από 20 τατουάζ. Στο δεξί της χέρι μόνο έχει 9 τατουάζ, αν και όλα είναι μικροσκοπικά. Στα δάχτυλα της έχει το σύμβολο της ειρήνης, ένα σταυρό, τη λέξη “Bad” από το άλμπουμ του Michael Jackson και τη λέξη “karma”, μια καρδιά, ένα μάτι και μια φέτα καρπούζι. Στο ίδιο σημείο είχε προηγουμένως μια γλώσσα και ένα τρίγωνο, αλλά τα έχει καλύψει. Επίσης, έχει στο στήθος της τατουάζ  με τη φράση “Just Breathe”, το οποίο μάλιστα ήταν και το πρώτο της τατουάζ. Η τραγουδίστρια έχει ακόμη ρωμαϊκούς αριθμούς και σταυρωμένα βέλη πίσω από τον αγκώνα της, ένα πορτρέτο της γιαγιάς και μια καρδιά πάνω και μια άγκυρα στον καρπό της, ένα φεγγάρι, μια γάτα, ένα ρομπότ και πολλά άλλα.

Εσάς ποιο είναι το αγαπημένο σας;

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα