Τατιάνα Στεφανίδου: Το νεανικό ντύσιμο που έκανε για να βγει με το γιο της

Τατιάνα Στεφανίδου: Το νεανικό ντύσιμο που έκανε για να βγει με το γιο της και πόσο μας άρεσε

Η Τατιάνα είναι μία αφοσιωμένη μητέρα που λατρεύει να περνά ποιοτικό οικογενειακό χρόνο, να συνοδεύει τα παιδιά της παντού και να παρακολουθεί ενδελεχώς τη γαλούχησή τους, χωρίς να βασίζεται σε τρίτα πρόσωπα. Αυτό δεν είναι βέβαια καθόλου εύκολο με τις δικές της επαγγελματικές υποχρεώσεις και την καθημερινή εκπομπή που παρουσιάζει επί σειρά ετών.

Όταν όμως της ζητήσει ο έφηβος γιος της να τον συνοδεύσει κάπου, είναι φυσικά έτοιμη να ανταποκριθεί και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, φροντίζοντας να ταιριάζει το look της με αυτό του γιου της. Έτσι και στην πρόσφατη βόλτα τους, στάθηκε δίπλα του περήφανη μητέρα με το πιο νεανικό ντύσιμό της, με ένα αποτέλεσμα καθόλα άρτιο και καθόλου απεγνωσμένο να φανεί νεότερη-κάθε άλλο. Με το νεαρό Νικόλα να προσέχει και ο ίδιος πολύ την εμφάνισή του, οφείλουμε να δηλώσουμε πως το casual look ταιριάζει άψογα και στους δύο.

stefanidou tati look 1

Βόλτα για 3: Η βόλτα τους έγινε στα Βόρεια Προάστια, κοντά στο σπίτι κατοικίας της οικογένειας στην Κηφισιά. Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως ο Νικόλας έχει κληρονομήσει πολλή από τη γοητεία της μαμάς, ενώ φαίνεται να επενδύει και αυτός χρόνο στο look του, αν κρίνουμε από το άψογα συνδυασμένο outfit. Η Τατιάνα με λευκό ζιβάγκο, λευκό παντελόνι και μαύρα flat παπούτσια, περπατούσε δίπλα του πιο ήρεμη από ποτέ. Φυσικά εμάς μας πήρε το μυαλό αυτό το καλόγουστο σκούρο μπλε σακάκι με την υπέροχη ζώνη και τα πρωτότυπα γυαλιά ηλίου της. Τη συντροφιά τους ολοκλήρωνε ο τρίτος της παρέας, ο πανέμορφος σκύλος τους που δικαιούται επίσης να είναι μέρος της οικογενειακής βόλτας.

Ακολουθείστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα