Τατιάνα Στεφανίδου: Η πρόσφατη επίσημη εμφάνισή της μας άρεσε για δύο λόγους

Ήταν πριν από κάποιους μήνες όταν η Τατιάνα Στεφανίδου είχε καλεσμένους στο πλατό της εκπομπή της τον Κώστα Χαρδαβέλλα και το γιο του, Κωνσταντίνο. Όσοι είχατε δει την εκπομπή τότε, ίσως θυμάστε ότι μπαμπάς και γιος είχαν μιλήσει για το βιβλίο που ετοιμάζουν από κοινού. Εκεί, η οικογένεια Χαρδαβέλλα, συμφώνησε με την οικοδέσποινα του Έψιλον να παρουσιάσει εκείνη το βιβλίο τους. Η «συμφωνία» υλοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 14 Μαΐου στην τοποθεσία Public του Συντάγματος.

Η Τατιάνα, έφθασε στο γνωστό βιβλιοπωλείο συνοδευόμενη από τον Νίκο Ευαγγελάτο προκειμένου να παρουσιάσει το βιβλίο με τίτλο «12 Γυναίκες». Για την περίσταση, η δημοσιογράφος επέλεξε total black look. Το ψηλόμεσο παντελόνι συνδύασε με μαύρο top με διαφάνεια και ψηλοτάκουνα πέδιλα. Το look ολοκλήρωσε με statement σκουλαρίκια και την αγαπημένη τσάντα Chanel. Η εμφάνιση της Τατιάνας μάς άρεσε για δύο λόγους. Και διότι ξέρει πάντα να είναι κομψή και «εντός θέματος» σε κάθε περίσταση αλλά και γιατί ήταν εκείνη που κλήθηκε να παρουσιάσει το νέο βιβλίο της οικογένειας με την οποία διατηρεί άψογες σχέσεις.

Ο περήφανος μπαμπάς, Κώστας Χαρδαβέλλας, δε σταμάτησε όλη τη βραδιά να χαμογελάει για το γιο του Κωνσταντίνο- καρπό του έρωτά του με την όμορφη σύζυγό του Μαρία Χαρδαβέλλα.

Δείτε φωτογραφίες παρακάτω:

tatiana stefanidou
NDP
tatiana stefanidou
NDP
tatiana stefanidou
NDP
tatiana stefanidou
NDP
tatiana stefanidou
NDP

Ο τίτλος του βιβλίου είναι «12 γυναίκες» και είναι βασισμένο σε αληθινές ιστορίες. Όλη η ιδέα ξεκίνησε από το γιο του δημοσιογράφου που έκανε «κόμμα» με τη μητέρα του προκειμένου να βάλουν ξανά τον Κώστα Χαρδαβέλλα στη διαδικασία να γράψει. Πρόκειται σίγουρα για μία ξεχωριστή συνεργασία πατέρα – γιου οι οποίοι έγραψαν μαζί ένα τολμηρό βιβλίο που περιλαμβάνει 12 ερωτικές ιστορίες ενός πασίγνωστου δημοσιογράφου.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα