Τατιάνα Στεφανίδου: Έτσι κρατάει ζωντανό το γάμο της

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ε σε πρόσφατη συνέντευξή της τα πράγματα εκείνα που κρατάνε ζωντανό, μετά από αρκετά χρόνια, το γάμο της.

«Οι άντρες θέλουν να τους ακούς χωρίς να τους γκρινιάζεις, να τους θαυμάζεις διαρκώς και να τους ικανοποιείς όσο πιο συχνά γίνεται τις σεξουαλικές τους ανάγκες. Αν μια γυναίκα εκπληρώσει σωστά αυτά τα τρία που επιζητά από τη γυναίκα της ζωής του ένας άνδρας, τότε θα τον έχει για πάντα κοντά της, ολοκληρωμένο και ευτυχισμένο. Όπως εξηγούσε ο Θάνος Ασκητής “Ο άντρας είναι πιο ναρκισσιστικό ον από τη γυναίκα και βιώνει το σεξ ως κυρίαρχο στοιχείο της ζωής του», δήλωσε στο You.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Και το παράδειγμα του στο τέλος ήταν πιο κατατοπιστικό. Λέει η γυναίκα στον άντρα : “αν δεν μ’ αγαπάς, δεν έχει σεξ”. Και εκείνος απαντάει: “αν δεν έχει σεξ, δεν θα σε αγαπάω!”. Η παραδοχή της αλήθειας της αντρικής φύσης μπορεί στο γυναικείο συναισθηματικό μυαλό να ακούγεται σκληρή. Αν όμως την καταλάβουμε νωρίς, στρώνουμε το χαλί στην ισορροπημένη, δυνατή σχέση. Ανακεφαλαίωση με αντρικό τρόπο αυτήν τη φορά. Όχι γκρίνια. Χαμόγελο. Θαυμασμός. Πολύ σεξ».

Μια ματιά εδώ: «Αχ Βαλεντίνα, αχ βρε τσαχπίνα»: Οι πιο hot προτάσεις για να το γιορτάσετε με το ταίρι σας

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα