Τατιάνα Στεφανίδου: Αποκάλυψε πώς χάνει γρήγορα τα κιλά των διακοπών

Από την Χριστίνα Ζάχου,

Η παρουσιάστρια με τις άψογες αναλογίες μπορεί να προσέχει πολύ το πρόγραμμα διατροφής της, αλλά στις γιορτές αφέθηκε στα γλυκά και τα λαχταριστά φαγητά. Η επιστροφή στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις έφερε το τέλος των γευστικών ατασθαλιών. Μέσα από το προσωπικό της blog στο tlife, η Τατιάνα Στεφανίδουμοιράστηκε μια συνταγή για detox σαλάτα. «Είναι εύκολη, γρήγορη και χορταστική. Μπορεί να είναι το μεσημεριανό σου ή το βραδινό σου. Είναι μια πραγματικά νοστιμότατη μετάβαση που θα απολαύσεις» έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους.

«Τα υλικά για την σαλάτα είναι 4φλ. σπανάκι baby, 1/2φλ φέτα, θρυμματισμένη, 1/2φλ. αμύγδαλα, θρυμματισμένα, 1 αβοκάντο, κομμένο σε κομμάτια. Για το dressing θα χρειαστείτε 1/2 καυτερή πιπεριά, ψιλοκομμένη (χωρίς τα σπόρια), 2/3 φλ. γιαούρτι 2%, χυμό από 1 λεμόνι, 1/4 φλ. ελαιόλαδο, 1/2κ. γλυκού αλάτι, 1/2 φλ. φρέσκο κόλιανδρο ψιλοκομμένο. Αναμειγνύεται τα υλικά και τα προσθέτετε στη σαλάτα» προτείνει η παρουσιάστρια.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα