Τατιάνα Μπλάτνικ-Πρίγκιπας Νικόλαος: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί;

Έντονη φημολογία υπάρχει το τελευταίο διάστημα ότι ο Πρίγκιπας Νικόλαος και η Τατιάνα Μπλάτνικ περιμένουν το πρώτο τους παιδί, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Παρόλα αυτά, μέχρι στιγμής κανένα μέλος της πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδας δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, σύμφωνα με το Λοιπόν. «Δε μιλούν καθόλου γι’ αυτό, το μόνο βέβαιο όμως είναι πως ήταν μεγάλη επιθυμία τους να αποκτήσουν ένα παιδάκι», αναφέρει στο περιοδικό πρόσωπο που γνωρίζει το γαλαζοαίματο.

Η Τατιάνα τον τελευταίο καιρό δείχνει πολύ χαλαρή και ευτυχισμένη και όσους τη ρωτούν σχετικά με αυτό το θέμα, τηρεί σιγή ιχθύος. Βέβαια, σε παλαιότερη συνέντευξή της, δεν είχε κρύψει την επιθυμία της να αποκτήσει όχι μόνο ένα, αλλά περισσότερα παιδιά με το σύζυγό της. «Αυτό που μου έχουν πει είναι ότι ποτέ δεν είσαι έτοιμος. Αυτή τη στιγμή εστιάζω στο να βρω τους ρυθμούς μου στην Ελλάδα, αλλά ναι, θα ήθελα πολύ να αποκτήσουμε παιδιά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο περιοδικό Close Up.

Νικόλαος και Τατιάνα πέρασαν τις ημέρες του Πάσχα στις Σπέτσες μαζί με τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο και την Άννα-Μαρία. Άλλωστε, οι Σπέτσες είναι το αγαπημένο τους νησί, στο οποίο μάλιστα, ο Πρίγκιπας είχε παντρευτεί τη γυναίκα της ζωής του.

Διαβάστε ακόμα:

Νικόλαος-Τατιάνα: Η πριγκιπική πράξη αγάπης του ζευγαριού

Βασιλικές επισκέψεις: Ο τέως Κωνσταντίνος στο νοσοκομείο για τον Πρίγκιπα Νικόλαο

Φαίη Ξυλά-Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος: Ποιο είναι το φύλο του μωρού που περιμένουν;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα