Τάμτα Vs Kim Kardashian: Ποια φόρεσε καλύτερα το Versace φόρεμα;

Χθες στο βράδυ στα βραβεία Mad Video Music Awards by Coca Cola & McDonald’s συνέβη κάτι που δεν συναντάμε συχνά στην ελληνική showhiz. Μια εγχώρια pop star, συγκεκριμένα η Τάμτα, περπάτησε στο red carpet φορώντας ένα iconic φόρεμα που είχαμε δει λίγο καιρό πριν να βάζει και η Kim Kardashian. Το φόρεμα είναι από την πρόσφατη συλλογή που αφιέρωσε η Donatella στον αδερφό της Gianni που δολοφονήθηκε στα 90s και αποτελεί ένα ομάζ στην συγκεκριμένη δεκαετία, η οποία έκανε τον οίκο ένα από τα πλέον αναγνωρίσαμε brand names στη μόδα. Οι δύο κυρίες εμφανίστηκαν σε διαφορετικές περιστάσεις (προφανώς) με ίδιο leather φόρεμα με cut outs, που αντί για straps έχει ζώνες, το οποίο είχε δημιουργήσει ο Gianni Versace σε μία συλλογή που ήταν αφιερωμένη στην πρόκληση και το σεξ και είχε πολλά statement κομμάτια για τις δυναμικές γυναίκες που δεν συμβιβάζονται με τις επιταγές της πατριαρχίας. Δύο κυρίες λοιπόν, ένα φόρεμα. Ποια σας άρεσε περισσότερο;

Τάμτα

0885_TAMTA_2762018

Η τραγουδίστρια έμεινε πιστή στη χρωματική παλέτα του μαύρου και χρυσού του φορέματος, το οποίο το συνδύασε με πλατινέ περούκα, γυαλιά με χρυσές λεπτομέρειες στα μπράτσα και τσάντα και γόβες με ίδια αλυσίδα. Μας άρεσε η συνοχή, αλλά ήταν πολύ matchy matchy να ακολουθήσει το concept μέχρι και στα αξεσουάρ.

Kim Kardashian

kim kardashian versace

Η fashionista φόρεσε το φόρεμα me transparent μυτερές γόβες και φυσικά δημιούργησε μία πολύ cool σύγχρονη εκδοχή που ανέδειξε τις 90s αναφορές, αλλά τις έφερε στο 2018. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος σε αυτό το look.

Αν έπρεπε να διαλέξουμε νικήτρια σε αυτή τη στιλιστική μάχη, θα λέγαμε την Kim, επειδή δεν αγαπάμε την περούκα και την τσάντα της Τάμτα. Εσείς πείτε μας ποια σας άρεσε περισσότερο με ένα comment στο Facebook.

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα